To je to što me zanima!

Zbog curenja plina umalo eksplodirala kuća u Ivaniću

Plin je curio iz kućnog priključka u kanalizaciju u Radićevoj ulici. Na ovom području treba hitno sanirati 166 km plinovoda, kažu stručnjaci
Vidi originalni članak

Vatra od pola metra sukljala je iz kanalizacije u Kloštar Ivaniću na Martinje oko 20 sati. Jedna gospođa pokušala ju je ugasiti misleći da se u šahtu zapalilo lišće, rekao je Denis Žerjav (30), koji je i snimio fotografiju u Radićevoj ulici. U kanalizacijskom šahtu curio je plin.
- Vjerojatno je netko bacio opušak i plin se zapalio. Građani su to prijavili policiji, a vatrogasci su na vrijeme ugasili vatru. Nema ozlijeđenih - rekao je Milan Erjavec, direktor Ivakopa, komunalnog poduzeća Ivanić-Grada. Stanari Radićeve od nedjelje plin imaju samo povremeno, a puštaju ga radi ispitivanja.
- Za sada se sumnja da je plin curio iz kućnog priključka. Da se nije zapalio u šahtu, mogla je kuća odletjeti u zrak - dodao je Erjavec. Šteta se sanira i ako se ukloni do kraja dana, pustit će plin stanarima. Erajvec napominje da je problem na tom području puno veći jer se hitno treba promjeniti 166 kilometara čeličnog plinovoda. Dok se to ne učini, nitko građanima Ivanić-Grada ne može garantirati sigurnost.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zeko30 12.11.2007.

    nazalost to je stvarnost malih sredina,jer grad nema za rekonstrkciju pilinovoda

Komentiraj...
Vidi sve komentare