To je to što me zanima!

Zbog dojave o bombi policija evakuirala Palaču pravde

Policija je evakuirala Općinski građanski sud u Aveniji grada Vukovara u Zagrebu nakon anonimne dojave o bombi u petak u 9.20 sati. Eksploziv nisu pronašli
Vidi originalni članak

Policija je potvrdila kako je netko u petak 9.20 sati anonimno dojavio da je bomba u zgradi Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Zgradu su odmah ispraznili su ju pregledali. Bombu nisu pronašli.

Anonimne dojave o bombi na zagrebačkom Općinskom sudu su djelatnike uzbunile dva puta u siječnju ove godine te jednom u veljači. Večernji list prenosi kako se u sva tri slučaja pokazalo da su dojave lažne.

Tijekom petka su evakuirali i Općinski kazneni sud u Ilici, također zbog dojave o bombi. Ni u ovom slučaju nisu pronašli eksploziv.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kajmaja 13.05.2011.

    a moguće da se i njima ne radi pa netko od njih dojavi za bombu, to se događa jako često u zadnje vrijeme, to nije nikako u redu, jer nedaj bože da bombe bude stvarno, što sumnjam al nikad se nezna ljudi nemojte to radit, ak imate parnice naći će vas kad tad, ak ste nešto skrivili morate za to odgovarati, ovakvim postupcima ništa se ne rješava, a moguće je da to netko radi iz čiste obijesti

  • mellifera196666 13.05.2011.

    Ma te dojave su postale čista sprdnja.Nekom se ne ide na ročište pa ih pikne.Onad policija radi rusvaj,sudski djelatnici odu na kavu i u šoping i nikom ništa.Kad su koga pritvorili zbog lažne dojave?Očito nikom ne smeta neradni dan.

  • bubac_2 13.05.2011.

    završilo pretraživanje!!!! Službenici nastavili dalje sa radom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare