To je to što me zanima!

Zbog duga bankama bez doma će ostati 3000 ljudi

Ministar Šuker u Saboru je rekao kako ni jedna banka nije nekog građanina izbacila na ulicu. Za 311 kuća i stanova trenutno su sazvane dražbe
Vidi originalni članak

Na dražbama se od 2005. u Hrvatskoj prodavalo oko 6000 raznih nekretnina, a ministar Šuker u Saboru je izjavio da ni jedna banka nije nekog građanina izbacila na ulicu, piše Večernji list. Navode da su trenutno sazvane dražbe za 311 kuća i stanova. Na pitanje Nenada Stazića u Saboru da li spava mirno kad svaki dan pet kućanstava odlazi na bubanj, Šuker mu je odgovorio da je očito gledao vijesti iz Amerike jer se to ne događa u Hrvatskoj. Oko 40 posto ovrha pokreću financijske kuće zbog raznih dugovanja, 20 posto otpada na Poreznu upravu, a ostalo na razna komunalna dugovanja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_39932 25.11.2009.

    prokleti odojak...

  • Pike75 25.11.2009.

    U pravu je Šuker. Ako se malo pogneš pred bankarom i pustiš koju suzu ,kažeš da ti je teško da neznaš kako dalje oni se sažale i oproste ti sve. Još ako nekog klinca držiš u naručju zna se desiti da ti plate krstarenje.

  • sekav 25.11.2009.

    sramota! ne mogu ni zamisliti kako je tim ljudima... koliko su se oni mučili i trudili za te kuće a sad moraju u podstanare(oni koji to mogu) a drugi na ulice! sramota tvoja ministru financija, u šta ste pretvorili ovu našu lijepu i malu zemlju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare