To je to što me zanima!

Zbog duga od 1000 kuna ga je rezao po ruci, glavi i trbuhu

David K. (30) i Marinko M. (46) iz Slavonskog Broda završili su u zagrebačkom istražnom zatvoru nakon bezuspješnog pokušaja naplate duga od tisuću kuna
Vidi originalni članak

David K. (30) i Marinko M. (46) iz Slavonskog Broda završili su u zagrebačkom istražnom zatvoru nakon bezuspješnog pokušaja naplate duga od tisuću kuna. Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu pritvorila ih je na mjesec dana kako ne bi mogli utjecati na svjedoke i ponoviti kaznena djela. Davida K. sumnjiče za pokušaj ubojstva M.B. (22) i pokušaj protupravnu naplatu, a Marinka M. za pokušaj protupravne naplate.

Dvojac je u ponedjeljak došao u Zagreb kako bi od M.B.-a naplatili dug od 1000 kuna. Presreli su ga u 19 sati na Sisačkoj cesti i zaprijetili mu smrću ako ne vrati dug, a da vidi kako misle ozbiljno Marinko M. ga je udario. Kasnije su dužnika nazvali na mobitel te je David K. s njim dogovorio sastanak u 21 sat u Čavoglavskoj nasuprot Gradskih vrtova. Tijekom sastanka M.B. je zgrabio bocu i udario Davida K. no ovaj mu je oteo bocu i udario ga po glavi. Potom ga je krhotinama stakla rezao po ruci, glavi i trbuhu. Zbog toga ga je policija prijavila za pokušaj ubojstva. David K. od ranije poznat zbog dilanja droge i protupravne naplate. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • malumunjena 01.08.2014.

    Tu u Porecu ima stvarno puno droge, kriminalaca i te bahate balavurdije koja zivi za kriminalni san.. Svaka osoba u gradu zna tko dila, tko šverca ovo-ono ukljucujuci i policiju, znaju ih imenom, prezimenom i adresu..Jednom prilikom sam pitala jednog policajca zasto ih ne privedu kad znaju tko su? (i to nakon sto su mi ponudili da im javim kada X osoba bude u lokalu i kada sam prilicno sigurna da ima drogu kod sebe i naravno informacija bi se platila) Rekao mi je, ma mi ih pustimo oni ce se sami pokokat i mi cemo na kraju samo pomest ono sto ostane.. I eto, nije ni cudo da se oni stalno biju, rezu, ubijaju... Divlji zapad!

  • realna 31.07.2014.

    Poanta je da su pokušali sami naplatiti dug jer znaju da dugovi do 2000 su naplativi jedino sudskim putem, a po našim sudovima tako doći do novca je dugotrajan proces a i donosi dodatne troškove. Iako ne odobravam takav način,mislim da ćemo o utjerivanju dugova na slične načine češče čitati u novinama.

  • meri1967 31.07.2014.

    poznat od prije po dilanju??????????? pa sto radi na slobodi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare