To je to što me zanima!

Zbog gužvi za Uskrs: HAC je smijenio četiri rukovoditelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić rekao je za HRT da je takva je odluka promašena jer je 'za propuste na autocesti odgovorna Uprava HAC-a
Vidi originalni članak

Četiri rukovoditelja HAC-ONC-a smijenjena su zbog loše organizacije sanacije šahta u tunelu Sveti Rok, što je ondje uzrokovalo velike gužve tijekom uskrsnih praznika. Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić rekao je za HRT da je takva je odluka promašena jer je 'za propuste na autocesti odgovorna Uprava HAC-a'.

- Ovdje je HAC prvo zakasnio. Kasno je izvođače uveo u posao i primijenio je pogrešnu tehnologiju. A smjenjivanje nižerangiranih kadrova zapravo je pranje obraza pred javnošću. Smatramo to vrlo nekorektnim. Znači, ne može se zaustaviti smjena pomoćnika direktora održavanja HAC-ONC-a. Ako već treba smjenjivati, onda treba prave krivce - tvrdi Stanić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fredaster 08.04.2016.

    hebote , kakve reforme!

  • Hajabusa 08.04.2016.

    Pa zakaj bi to delali po zimi ili nekad kad nema gužvi. Ovak oni delaju kad ima ko viditi KAK ONI RADE. Hahaha. Jebes posao ako ne vidi 100000 ljudi

  • Lindy 08.04.2016.

    Kao prvo, ja uopće ne vjerujem da je netko smjenjen, kao drugo, ako i je, opet će doći na mjesto neke lijene uhljebske guzice preko veze, a kao treće, šta vi mislite da smjenom nekih tamo glava ste riješili problem čekanja ljudi u koloni, koji neki izgubili svoje dragocjeno vrijeme, netko zakasnio negdje, a platili dionicu za brzu cestu? Zašto nije bilo policije da preusmjerava promet na staru cestu??? Imate kamere na AC, vidjeli ste problem...(letače vidite inače, a kolone ne vidite, ha? )..Zašto netko nije digao guzicu i stao na izlazu prije i vozače usmjeravao na staru cestu (naravno, tko hoće izaći da ne čeka)..Imate panoe s obavjestima...imate sve, ali boli vas briga, jer vi dobivate svoju plaću bez obzira šta radili....jer ipak je ovo balkan i balkanizacija...a i narod (pogotovo u ZG) je nadmašila i one zatucane seljake na dalekom Balkanu šta se tiče skretanja i davanja žmigavca..Sve su to friško odgojeni super junaci i majstori..Super junaci i heroji ne moraju davat žmigavce..(&&$$##"...&&&&&$$ - ne smijem javno psovati..hehe)..

Komentiraj...
Vidi sve komentare