To je to što me zanima!

Zbog intervencije su blokirali Masarykovu: Uklonili opasan dimnjak u centru Zagreba

Radilo se o kompleksnoj intervenciji koja je trajala preko osam sati, rekli su u Uredu koji je za uklanjanje dimnjaka angažirao tvrtke s građevinskom mehanizacijom, dizalicom i kamionom
Vidi originalni članak

Završena je intervencija uklanjanja opasnog dimnjaka u Masarykovoj ulici pa je ponovno otvoren promet u tom djelu grada, izvijestio je u nedjelju navečer zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Radilo se o kompleksnoj intervenciji koja je trajala preko osam sati, rekli su u Uredu koji je za uklanjanje dimnjaka angažirao tvrtke s građevinskom mehanizacijom, dizalicom i kamionom.

Ponovno je otvoren Prolaz Sestara Baković za pješake, dok je promet normaliziran od Gundulićeve do Preradovićeve ulice, izvijestio je Ured.

U intervenciji su sudjelovali Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, zagrebačka Dobrovoljna vatrogasna društva, HGSS, policija i komunalno redarstvo te tvrtke Jumar i Odak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SDPmladi 04.01.2021.

    Nisam strucnjak za gradjevine ali meni ovaj dimnjak izgleda kao da nije strucno postavit i sagradjen.Djeluje mi kao da je nalijepit na zid i kao takao smtram da je bio od uvijek opasan za okolinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare