To je to što me zanima!

'Zbog izbora u HDZ-u otvorili su granicu s BiH. Nečuveno...'

'Izbori u HDZ-u su očito iznad i samih mjera prevencije od korona virusa. Ovo je prešlo sve granice ljudskog dostojanstva! Ovo mora prestati, poručio je Orepić
Vidi originalni članak

Članovi HDZ-a u danas će na unutarstranačkim izborima izabrati vodstvo stranke - predsjednika, zamjenika predsjednika i četiri potpredsjednika.

Za predsjednika HDZ-a natječu se aktualni predsjednik stranke i Vlade, Andrej Plenković koji u svom timu "Odvažno za Hrvatsku" kao kandidata za zamjenika predsjednika ima Tomu Medveda, dok su kandidati za potpredsjednike stranke Oleg Butković, Branko Bačić, Ivan Anušić te Zdravka Bušić.

VIDEO: PLENKOVIĆ ILI KOVAČ? HDZ-ovci danas biraju vodstvo: U Splitu gužve na biralištima

Miro Kovač kao kandidat za predsjednika predvodi tim "Opcija za promjene" u kojem je Ivan Penava kandidat  za zamjenika predsjednika a  Milijan BrkićDavor Ivo Stier i Tomislav Tolušić su kandidati za potpredsjednike stranke.

Vlaho Orepić, predstavnik stranke Nova politika u Hrvatskom saboru prozvao je vladajuću stranku zbog otvaranja granice uslijed epidemije koronavirusa. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Fiktivna prebivališta utječu i na unutarstranačke izbore u HDZ-u. Struka zatvorila, a politika otvorila granice prema BiH zbog izbora u HDZ-u koji su očito iznad i samih mjera prevencije od korona virusa. Ovo je prešlo sve granice ljudskog dostojanstva! Ovo mora prestati! - poručio je Orepić.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Pero2020 16.03.2020.

    Ulazak u Hrvatsku bi se trebao zabraniti svim osobama koji nisu državljani RH i koji nemaju boravište i prebivalište u RH iako su njeni državljani. Promet prekograničnog robnog prometa trebalo bi smanjiti na onoliko gran. prijelaza koji mogu omogućiti cjelovitu i efikasnu kontrolu vozila, robe i vozača uključujući zdravstvene preglede i odgovarajuće dezinfekcije vozila i robe.

  • 16.03.2020.

    Odgovorna politika HDZa ,ha ha

  • cvat 16.03.2020.

    ašto mislite zašto Belgija pa da nemoraju oni u samoizolaciju! a ljude tjerati radi neorganizacije da čekaju danima na ulaz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare