To je to što me zanima!

Zbog iznude priveli rođaka ministra Božidara Kalmete

Zadarska policija privela je Zdravka Barbarošu i Luku Kalmetu (32). Sumnjiče ih za protupravnu naplatu i iznudu nad Markom Francuzovićem (22)
Vidi originalni članak

Zadarska policija privela je Zdravka Barbarošu (57) i Luku Kalmetu (32). Sumnjiče ih za protupravnu naplatu i iznudu nad Markom Francuzovićem (22). Barbaroša je vlasnik elitnog hotela President, a Kalmeta bivši prvak Europe u full contactu i rođak ministra.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TINA X 26.04.2009.

    Luka Kalmeta je nasilnik prve klase,koji nema poštovanja ni prema curama ako ga krivo pogledaju,agresivac teški.Mjesto mu je iza rešetaka,pa čiji god bio rođak.

  • 1Broj 26.04.2009.

    ovako nesto smeta hdz-u........................................demokracija mozda nije najbolji oblik vladavine ali nemojmo zaboraviti ove druge dvije rjeci..............................................hrvatska zajednica...................................ovako nesto i takvi ljudi ne cine hrvatsku zajednicu..........................bar ne bi trebali.

  • dablin 26.04.2009.

    Ovo vise stvarno ja nemogu citati,a volim citati.Skoro vozac,sad rodjak,sutra mozda zena,pa ljubavnica[znam iz pouzdani izvora,mozda sutra objavim i mob.broj] bit ce frke u porodici KALMETA. Tek ce se cuti za jos rodjaka,prijatelja,vozaca. ITD.CUJEMO SE

Komentiraj...
Vidi sve komentare