To je to što me zanima!

Zbog jakog vjetra između Sv. Roka i Posedarja samo osobna vozila, zatvorena Prizna-Žigljen

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja
Vidi originalni članak

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je, uz ostale,  autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za ostala vozila je državnom cestom Karin-Obrovac-Gračac, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski auto klub.

Samo za osobna vozila otvorena je i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica - obilazak za ostala vozila je starom državnom cestom kroz Gorski kotar,  dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

MOGUĆI OLUJNI UDARI BURE Vrućine na čekanju: Dolazi nam proljepšanje nakon nevremena

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale između Bakra i Karlobaga, brzoj cesti Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Zbog vjetra u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol - Split te Split – Hvar do 17. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare