To je to što me zanima!

Zbog jedinice iz likovnog, otac učitelja udario čekićem po glavi

Dominik Lubina, inače privatni stomatolog i ugledni stanovnik Čapljine, kako pišu lokalni mediji, došao je u školu kako bi se suočio s učiteljem koji nije odgovarao na njegove poruke
Vidi originalni članak

Otac učenika čapljinske Osnovne škole u četvrtak ujutro napao je učitelja likovnog jer je njegov sin, osmaš, dobio jedinicu iz rada. Učitelja Gratisa Ferenca nakon svađe u predvorju škole udario je čekićem po glavi i teško ga ozlijedio pa je ovaj završio na liječenju u mostarskoj bolnici. 

Dominik Lubina, inače privatni stomatolog i ugledni stanovnik Čapljine, kako pišu lokalni mediji, došao je u školu kako bi se suočio s učiteljem koji nije odgovarao na njegove poruke. Potukli su se u predvorju škole, a razdvajao ih je domar, piše caportal.net.

'Ja sam samo akademski slikar, a ne neki snagator'

- Prethodno sam se do recepcije spustio po kavu, a tu je bilo desetak kolegica, koje su svjedočile ovom brutalnom napadu. Više puta me udario u glavu i napravio polugu, a za to vijeme je moja krv kapala po njegovim nogama. Nakon što su nas razdvojili, onako krvava lica, zgrabio sam čekić kako bih se obranio u slučaju novog napada i kako bih potjerao nasilnika. Ja sam samo akademski slikar, a ne neki snagator. Pri njegovom upadu sam držao ruke i džepovima, a ni u snu nisam ovo očekivao. Već 15 godina radim ovaj posao i nikad nisam imao neugodnosti zbog posla. Mostarski liječnici su mi sanirali ozljede po licu i pustili na kućnu njegu - kazao je Ferenc za spomenuti portal i dodao kako je spornu jedinicu dao za rad od prije mjesec dana i da je to više bilo prevetivnog karaktera.

'Mom sinu, jednom od najboljin učenika, dao je jedinicu. To je primitivno'

- Da, došlo je do naguravanja na recepciji, a tom sam prilikom, koliko se sjećam, dao pljusku nastavniku koji je odmah burno reagirao čim sam ga pitao što ima protiv mene i zašto je mome sinu, odličnom i uzornom učeniku osmog razreda, jednom od najboljih u školi, dao jedinicu iz likovnog. Nakon takvog nepedagoškog ili primitivnog nastupa, kao i odgovora da je negativnu ocijenu dao jer rad nije bio osjenčen, došlo je do, prvo naguravanja, a potom i do hrvačkog kontakta. Glavom se zabio u moj trbuh i pritusnuo na zid, a onda je reagirao prisutni domar pa nas razdvojio. Nakon toga je nastavnik nakratko nestao i pojavio se sa čekićem kojim me je, dok sam pričao s domarom, htio udariti u glavu. Dobio sam udarac u nogu koja mi je otekla - krekao je Lubina.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • samopravo 19.02.2017.

    to su obicaju i kultura gradana BiH

  • Dalibor0704 19.02.2017.

    Kada si već tako velika faca, pošalji sina u školu u Pariz ili Švicu. Tamo već ima takvih "plemenitih" na bacanje. A mogao bi 15 dana glumiti profu u školi, pa da vidiš sa kakvom bagrom od učenika i roditelja oni imaju posla.

  • danijel47 19.02.2017.

    Cekicem je udario nastavnik roditelja a naslov je stavljen da privuce citanost za sto ih moze biti sram. Nastavnik je poznat vec od prije, Capljinski hahar i mangup medu ucenicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare