To je to što me zanima!

Zbog Karamarka bismo trebali osnovati saborsko povjerenstvo

Potpredsjednik Sabora smatra da je posebno povjerenstvo najprikladnije rješenje za istraživanje svih relevantnih činjenica i utvrđivanje je liprvi potpredsjednik Vlade bio u sukobu interesa
Vidi originalni članak

Mostovac Robert Podolnjak, potpredsjednik Sabora, gostovao je u utorak u RTL Direktu gdje je kazao kako Most podržava pokretanje postupka protiv Tomislava Karamarka. 

- Čuo sam više najava iz SDP-a. U smislu pokretanja procedure glasovanja o povjerenju potpredsjedniku Sabora, a s druge strane čuo sam da pokreću i pitanje istražnog saborskog povjerenstva. Glasovanje o povjerenju može biti najduže 30 dana podnošenja zahtjeva - rekao je i predložio osnivanje saborskog povjerenstva.

- Mi bismo htjeli rasvijetliti situaciju koja je prisutna u javnosti. Postoji niz relevantnih činjenica koje treba utvrditi. Još uvijek nemamo očitovanje Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa. Ono što bismo mi htjeli je da se u jednoj saborskoj proceduri, i mislimo da je najprikladnije saborsko istražno povjerenstvo, utvrdimo sve relevantne činjenice. Dakle, to bi povjerenstvo, koje prema zakonu možemo osnovati i na čelu kojeg bi bio zastupnik iz oporbe, moglo doći do svih relevantnih dokumenata, moglo bi ispitati sve relevantne osobe i u roku od dva mjeseca bi moglo utvrditi sve relevantne činjenice koje su od interesa za javnost. Mislimo da je to puno bolji način da utvrdimo što je zapravo istina i postoji li bilo kakva odgovornost u konkretnom slučaju - kazao je Podlonjak.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • škver 18.05.2016.

    gubiti vrijeme na veleizdajnicima?! za takve je samo jedno: izgon iz zemlje koju su izdali.! ćao, ćao. . !!! da su je volili ne bi je izdali.!!!

  • Laki00 18.05.2016.

    Pa Vi Mostovci ili Ćuprijasi mu drzite lojtre, sve velike Hrvatine i domoljubi kad su pare u pitanju, a sirotinja vise ne razmislja o Hrvatstvu i domoljublju vec kako prezivjeti mjesec, godinu i do kad.

  • jozo1303 18.05.2016.

    Eto nove zabave i predstave za ošišane ovce....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare