To je to što me zanima!

Zbog Kerumove supruge Fani je zatvorila trgovinu?

Fani Horvat prodavaonicu u prizemlju Jokera nije zatvorila zbog njenog lošeg poslovanja već je to navodno odluka Kerumove supruge Ankice...
Vidi originalni članak

Zatvaranje trgovine Kerumove djevojke Fani i dalje je glavna tema razgovora u Splitu. Trgovinu skupocjenom talijanskom odjećom Fani Horvat zatvorila je prije nekoliko dana. Prodavaonicu je imala u prizemlju Kerumova trgovačkog centra Joker. Prema pisanju Slobodne Dalmacije Fani nije trgovinu zatvorila zbog loše prodaje već je to navodno odluka Kerumove, uskoro bivše, supruge Ankice, koja je vlasnica trgovačkog centra. Ankica i Željko sporazumno su odlučili podijeliti imovinu među sobom. Tako je navodno Ankici pripao Joker i hotel "Central " u Splitu. Svi se čude zašto je Fani zatvorila baš tu trgovinu jer joj ostale prodavaonice uspješno posluju. Fani Horvat trudna je sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, koji je na televiziji objavio kako suprugu Ankicu vara godinama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zvrk22 11.11.2009.

    ma vidi, opet me obrisalo... a čak sam im uslugu učinila jer sam ih upozorila na DRASTIČNU grešku..c-c-c Uopće niste kreativni. Gospođa Kerum je dobro prošla i kladim se da je sretna ko prase što ga se riješila.-))A ova kokosh koja je s njim , ni ona neće dugo..posebno u ovom gradu.. Bljak

  • zvrk22 11.11.2009.

    Joj što volim kad mi brišu komentare jer kritiziram nepismenost novinara....alo ooooo dajte mene zaposliteeeee. Pisat ću s manje nebuloza a s više pameti.

  • skolic3 11.11.2009.

    po meni je gđa Kerum prošla fantastično.Oslobodila se preljubnika,postala je vlasnica hotela i tgovačkog centra,što je za naše prilike mora se priznat i više nego pristojno a kuće i stanove ne spominjem.Žena je u srednjim godinama ali zgodna i ako je još i pametna ostatak života bi joj mogao biti bajka.Sve najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare