To je to što me zanima!

Zbog Koradea roditelji se boje djecu poslati u školu

Unatoč strahu, roditelji će djecu u ponedjeljak morati poslati u školu. Neki će, iako vozi redovna autobusna linija, djecu sami odvesti automobilom
Vidi originalni članak

Iako stanovnici Velike Veterničke već danima ne spavaju zbog straha za vlastite živote, djecu će, unatoč strahu, u ponedjeljak morati poslati u školu. Neki roditelji će, iako postoji redovita autobusna linija, svoje školarce sami odvesti autom u školu.
- Dijete mi inače ide pješice do autobusne stanice i natrag, ali ću ga ja voziti u školu i dolaziti po njega sve dok ne nađu Koradea - rekla je konobarica u lokalnom kafiću.
Verica Ivančić, ravnateljica Osnovne škole Franje Horvata Kiša u Loboru, potvrdila nam je kako će se nastava odvijati kao i inače.
- U ovom trenutku smatram kako nema potrebe da se prekida nastava. Ako budemo smatrali da djeca nisu dovoljno zaštićena, u suradnji s Gradom oformit ćemo krizni stožer - rekla je ravnateljica Ivančić. U osnovnoj školi u Bedekovčini smatraju kako nema opasnosti za djecu. Ministar obrazovanja Dragan Primorac rekao je da danas u Krapinsko-zagorsku županiju dolaze državni tajnici koji će razgovarati s ravnateljima.
- Razumijemo zabrinutost roditelja. Naravno kako ćemo učiniti sve da zaštitimo djecu - rekao je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mr X 31.03.2008.

    Poruka ponosnoj Hrvatici, Zatvori se u sef za svaki slucaj ili bar dogradi jos koji zid, cuj ako ne cetiri, onda pet

  • Mr X 31.03.2008.

    E lako je meni sa vama se saliti, ja san 1500 km dalje prema sjeveru, ali moram vam priznati d ani meni nije svejedno, cuo san da je oni korade krenuo pjeske prema sjeveru, odlucio san da ni ja necu u skolu (prestar san)

  • Hacker-ri 31.03.2008.

    ma ne pricajte gluposti. Da sigurno je u selendari gdje ima tisucu policajaca koji ga traze. Vec je on u Americi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare