To je to što me zanima!

Zbog lančanog sudara u tunelu sv. Marko kolona bila 11 km

U prometnoj nesreći u tunelu Sv. Marko sudjelovalo je pet vozila, a dvije osobe su ozlijeđene te su prevezene u bolnicu. Policija je dojavu dobila u nedjelju u 16.10 sati.
Vidi originalni članak

Brzo smo prošli kroz tunel i vidjeli lančani sudar. Hitna je bila na terenu, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije nesreće.

U prometnoj nesreći u tunelu Sv. Marko sudjelovalo je pet vozila, a dvije osobe su ozlijeđene te su prevezene u bolnicu. Policija je dojavu dobila u nedjelju u 16.10 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Marko, na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo i Karlovac u smjeru Zagreba, kolona je bila oko 11 km, javio je HAK.

U 21 sat za sav je promet otvoren Paški most (DC106).

Zbog jake bure samo za osobna vozila otvorene su:

- autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (od 21,20)
- državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54),

Na autocesti A7 Orehovica-Šmrika i na Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Kraljevice te na Dubrovačkom mostu (DC8) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Kraljevice i Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Zbog požara se na županijskoj cesti Žrnovnica-Srinjine (ŽC6142) kraj Splita vozila propuštaju naizmjence.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Mariolino66 11.08.2020.

    Bili smo u tunelu u desnoj traci na motoru u vrijeme sudara. Malo tko poštuje ograničenje od 100 km na ulasku u tunel. Ovi koji su stali, upalili su sva 4 žmigavca. Ali nadobudni uleću u tunel bez kočenja. A onda krš i lom. Samo smo gledali da nas netko ne nagura na šleper ispred nas. Ali eto, imali smo sreće ovaj put. PS. Vrijeme sudara ne odgovara. Prije oko 18 h !!!

  • Derim 08.08.2016.

    Kao neko ko dugo godina vozi po cijeloj EU-po HR su prometnice dosta nakrivo napravljene-na mjestima gdje vremenski uslovi su cesti problem a isto tako tehnicki su ceste dosta rizicno napravljene-Istarski Y katastrofa itd itd!

  • miljenko6 08.08.2016.

    Garant se sudaril neki česonje,pokupovali dobre aute a nemaju pojma o vožnji

Komentiraj...
Vidi sve komentare