To je to što me zanima!

Zbog ljubomore ubio ženu, dvoje djece te ranio punicu

Boban Mitić (34) uvjeren da ga žena vara, upao je naoružan u punčevu kuću i ubio suprugu (25), kćer (2), sina (4) te ranio pokćerku (5) i punicu
Vidi originalni članak

Boban Mitić (34) iz Bujanovca u Srbiji ubio je u nedjelju navečer svoju suprugu Suzanu (25), sinčića Lazara (4), kćerku Anđelu (2) te je teško ranio punicu Sunčicu Ristić (47) i ženinu kćer iz prvog braka Katarinu (5). Pokušao je ubiti i punca, no srećom ga je promašio. Malenu Kristinu pogodio je u oko te je djevojčica smještena na odjelu Dječje kirurgije. Navodno je razlog masakra ljubomora, a njegova supruga tražila je razvod zbog čestog zlostavljanja. Boban je pobjegao, a policija je blokirala jug države.
- Kada sam ušao u sobu, zatekao sam stravičan prizor. Moja supruga, kćer i unuci ležali su na podu u lokvi krvi. Čuo sam samo plač najstarije unuke Katarine, koja je teško ranjena u glavu. Suzana je još davala znakove života. Molim se za malu Katarinu, ona mi je jedina ostala, rekao je Bobanov punac, Blagoje Ristić (58) u čijoj je kući Boban pobio obitelj.
Suzana se prije godinu dana zbog zlostavljanja vratila svojim roditeljima i podnijela zahtjev za razvodom. Prijavila je Bobana zbog prijetnji te mu je policija oduzela pištolj koji je posjedovao, no na crno je kupio novi, piše Press.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 18.03.2008.

    Dodala bi bolesnu ljubomoru,užas to nije čovjek

  • user_2971 18.03.2008.

    đubre, crko da bogda...

  • HardCore 18.03.2008.

    u naslovu jedno..u textu drugo.... O_O ne, al stvarno mi nije jasno..kakav to pacijent poremećeni moraš biti..kaj ti to mora u glavi puknuti da malu djecu, i to svoju, ideš poubijat...??!! pa koji qurac??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare