To je to što me zanima!

Zbog lopte šakom udario mladog nogometaša (17)

Na treningu se lopta dječacima otkotrljala u susjedov vrt. Nije im dao da ju uzmu a za jednim je pojurio. Matija (17) stao je u njegovu obranu
Vidi originalni članak

Z.Š. (51) iz Garešničkog Brestovca u četvrtak je oko 18.30 sati na nogometnom terenu NK "Brestovac", šakom dva puta udario 17-godišnjeg Matiju Vega. Mladić je lakše ozlijeđen, te je zatražio liječničku pomoć.
- Imali smo trening i lopta se kroz rupu na ogradi otkotrljala do susjedova dvorišta. Po nju je odjurio dječak od 13 godina, koji je također bio na igralištu. No, vlasnik kuće je pojurio za dječakom koji je spas potražio među nama - kazao nam je Matija. Dodajući kako je stao u obranu dječaka kazavši da to nije razlog da ih muškarac vrijeđa, jer mu lopta nije prouzročila nikakvu štetu.
- Odmah me šakom udario u vilicu i rasklimao mi zub, i dok sam zateturao drugom me rukom pogodio u oko pa sam pao i na trenutak izgubio svijest - prepričao je Matija, inače vratar juniorske momčadi lokalnog kluba. Dok su kolege priskočili Matiji u pomoć, nasilnik se udaljio. Roditelji su istu večer Matiju su odvezli u bjelovarsku Opću bolnicu na pregled. U policiji su nam kazali kako će muškarca koji je udario maloljetnog dječaka prijaviti Prekršajnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • fakin9999 23.04.2010.

    medalja uvijek ima dvije strane, mora da je ta lopta svakih 2 min prolazila kroz tu \"rupicu\" pa je deda poludio! A uostalom di je bio trener mladih uzrasta??????

  • MoonShadow 23.04.2010.

    Ovo neću komentirat.Čovjek vjerojatno nije poludio bez razloga,no... Trebamo osnovat jednu udrugu koja bi izdavala novine koje bi se sastojale samo od dobrih vjesti. Koje god novine čitao...koji god TV kanal okrenuo...sve samo loše vijesti. Već mi je puna kapa toga

  • gec56 23.04.2010.

    A sta je ostalih 10 igraca radilo.Valjda navijalo. Pa trebali su svi skocit na nasilnika i prebiti ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare