To je to što me zanima!

'Zbog Milinovića će bez posla ostati 5000 radnika'

Ministar zdravstva zabranom o zapošljavanju radnika doveo je u pitanje radna mjesta za 20 posto medicinskih sestara, kažu u Sindikatu
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Darko Milinović zabranom o zapošljavanju radnika doveo je u pitanje radna mjesta za 20 posto medicinskih sestara, tvrdi Sindikat medicinskih sestara. One su u petak upozorile da bolnice ne mogu zapošljavati nove radnike, a ni produžavati postojeće ugovore. Oko 5 tisuća radnika zbog toga bi moglo ostati bez posla, pogotovo medicinske sestre zaposlene na određeno. Samo u osječkoj bolnici, kažu, zbog Milinovićevih mjera otpušteno je 37 sestara i tehničara. Iz sindikata kažu se time ugrožavaju i pacijenti jer im se neće pružati valjana skrb.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jabiupolitiku 13.12.2009.

    sta je bilo prije koka ili jaje............................................ prije je bilosvega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • klaus1 12.12.2009.

    do kada ćemo mi građani RH trpjeti ovo!Ovu bandu treba skinuti s vlasti.Šta nam se to dešava?Koliko ćemo još ovo trpjeti?320 000 nezaposlenih se predviđa uskoro.Ako ovakvi Milinovići,Kalmete ostanu na vlasti uskoro će biti 500 000 nezaposlenih.Skinimo konačno nekako ovu bagru!ORGANIZIRAJMO SE! OSNUJMO STRANKU NEZAPOSLENIH GRAĐANA RH.Barem nam neće nedostajati članstva,koje će kako vidimo i rasti.POBJEDA NAM JE SIGURNA!!! Pa ćemo onda vidjeti da li je bilo kriminala u RH i tko ga je činio!!

  • sanja4 12.12.2009.

    jebe se njega.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare