To je to što me zanima!

Gužve i sudari: Kod Lučkog 16 kilometara, čeka se i na ulazu

Promet je na većini cesta u smjeru mora pojačan. Kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 16 km, a u smjeru mora je duga oko 7 km
Vidi originalni članak

Od ranog jutra pojačan je promet prema moru. Prema zadnjim informacijama iz HAK-a na autocesti A1 promet teče otežano zbog prometnih nesreća. Također zbog prometnih nesreća otežano se vozi i između čvorova Otočac i Perušić kroz tunel Brezik u smjeru Splita te između čvorova Gospić i Gornja Ploča na 196. km u smjeru Splita. Uz pojačan promet dolazi do stvaranja dužih kolona vozila.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona, na Krčkom mostu i na prilaznim cestama turističkim mjestima. Vozače upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje. Povremeno dolazi i do zastoja, posebice u blizini odmorišta, čvorova i kroz tunele. Vozače i suputnike u kolonama molimo da ne izlaze iz vozila! Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru.

Kolone vozila na autocestama:

- A1: kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora kolona iz smjera Jankomira duga je oko 7 km, iz smjera Buzina oko 1 km; kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 16 km;

- A2 Zagreb-Macelj: između naplatnih postaja Zaprešić i čvora Jankomir u smjeru Zagreba duga je oko 3 km;

- A7 GP Rupa-čvor Diračje: kod naplatnih postaja Rupa u smjeru mora kolona je duga oko 1,5 km. U smjeru mora vozila se povremeno preusmjeravaju od graničnih prijelaza Rupa i Pasjak državnom cestom D8 do čvora Jurdani gdje se mogu spojiti na autocestu A7.

Pojačan je promet i na graničnim prijelazima. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • rumjacks 03.08.2014.

    Nisam ja te sreće pa da i ja malo čekam da dođem do mora!

  • dinoan 02.08.2014.

    Ja mislim da bi trebalo iti po storoj cesti i tam stati v Gračacu i prejti k Zagiju na janjca

  • Robert Plant 02.08.2014.

    Itekako se jos ima vise nego dovoljno. Guzve na sve praznike i produzene vikende, uredno svako ljeto guzve...Niti auta ne voze na zrak, niti su autoceste besplatne, a niti svi ljetuju besplatno. To je sasvim u redu, ali cemu onda kukanje na portalima da ljudima u HR lose ide???

Komentiraj...
Vidi sve komentare