To je to što me zanima!

'Zbog neuspjeha HDZ u Omišu mijenja cijelo vodstvo stranke'

Glavnim razlogom neuspjeha na prijevremenih izborima u Omišu, gdje je ponovo pobijedio nezavisni Ivan Kovačić, Tomislav Karamarko smatra loše odrađen posao
Vidi originalni članak

Neuspjeh na lokalnim izborima u Omišu nije poljuljao optimizam predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka. On je uvjeren da će u drugom krugu izbora  pobijediti u sedam do osam mjesta od ukupno 17 gradova, kazao je to Jutarnjem.

Glavnim razlogom neuspjeha u Omišu, gdje je ponovo pobijedio nezavisni Ivan Kovačić, Karamarko smatra loše odrađen posao. 

- Očito je da se posao tamo nije dobro odradio, niti su dobro napravljene pripreme. No, ne radimo dramu od toga, niti smo nerealni. Važno je da stranka jača i raste. Možemo osvojiti puno, ali jasno nam je da ne možemo sve dobiti - kazao je i najavio promjene u vrhu tamošnjeg HDZ-a.

'Dobili' Rab, Lumbardu i Rugvicu

Podsjećamo, u nedjelju su održani prijevremeni lokalni izbori u 17 hrvatskih gradova i općina, a HDZ je zabilježio pobjedu na Rabu gdje je za gradonačelnika izabran njihov kandidat Nikola Grgurić, a općine Lumbarda i Rugvica dobile su HDZ-ove načelnike. 

Iako su očekivali pobjedu u Dubrovniku i Omišu nisu ostvarili očekivane rezultate. U Dubrovniku će biti drugi krug izbora, a u Omišu je već u prvom krugu pobijedio dosadašnji gradonačelnik Ivan Kovačić s osvojenih 59,56 posto glasova.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • ivan b 11.03.2015.

    Naravno smjeniti sve koji su do sada obavljali bilo koje dužnosti.Naravno i zato što su se bavili kriminalnim radnjama,a posebice bi se osvrnuo na Makarski HDZ na čijem je čelu jedan Marko Ožić Bebek poznat kao "ŠEIK".Naravno jedan građanin mu ponudi investiciju,a on njemu lokacije i uz lokacije ponudi nekoliko žena za provod.Naravno uz asistenciju Ante Rose koji mu je desna ruka za financijske malverzacije.

  • griskinja 11.03.2015.

    najbolje da nestane to zlo od Karamarka i njegov HDZ,to je o o što nam treba !

  • cappuccino00 10.03.2015.

    uskoro odlazi cijena kukuriku vlada, HDZ ima par pobjeda u nizu i uskoro dolazi sljedeća pobjeda na parlamentarnim izborima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare