To je to što me zanima!

Zbog obilnog snijega u Japanu otkazali 100 letova, poremetio se cestovni i željeznički promet

Dijelovi 31 autoceste zatvoreni su u središnjem i istočnom Japanu, dok su 54 izlaza s tokijske brze ceste blokirana, priopćilo je ministarstvo
Vidi originalni članak

Zbog obilnog snijega u većem dijelu Japana otkazano je 100 letova i blokirano je više desetaka cesta, dok se poremetio željeznički promet, objavile su japanske vlasti te zrakoplovne i željezničke kompanije.

VREMENSKA PROGNOZA Na snazi meteoalarmi za cijelu Hrvatsku: Ni vikend ne donosi bolje vrijeme, bit će vrlo hladno

Domaće aviokompanije, uključujući ANA-u, Japan Airlines i druge otkazale su ukupno 100 letova zbog snijega, objavilo je japansko ministarstvo prometa. Dijelovi 31 autoceste zatvoreni su u središnjem i istočnom Japanu, dok su 54 izlaza s tokijske brze ceste blokirana, priopćilo je ministarstvo.

U ČEŠKOJ TISUĆE BEZ STRUJE Jaki snijeg u Poljskoj ubio ženu, na kuću joj se srušilo stablo

Suspendiran je željeznički promet na više od desetak ruta u središnjem i istočnom Japanu ili se to planira učiniti, dodaje se u priopćenju.

Istočnojapanska željeznica, najveći željeznički operater u zemlji, rekla je da će brza linija između Tokija i sjeveroistočne prefekture Yamagata biti obustavljena kasnije u petak.

KULTNA IZJAVA O SNIJEGU Prije 11 godina snijeg je zameo Split. Prisjetimo se izjava seke i brace Kerum o Rivi, Etni i ledu

Najveće tvrtke koje se bave dostavom, uključujući Yamato Transport i Sagawa Express, poručuju da će možda kasniti s dostavom proizvoda do subote.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare