To je to što me zanima!

Zbog ocjena se pokušao ubiti petardama u ustima

Azat G. (18) htio je odustati od škole, no majka mu to nije dozvoljavala. Zaključao se u kupaonicu i usta napunio petardama. Gotovo je umro
Vidi originalni članak

Rus Azat G. (18) raznio si je petardama donju čeljust i zube, rasjekao gornju i donju usnu te od eksploziej zadobio opekline drugog i trećeg stupnja na dišnom traku, rekli su liječnici bolnice u gradu Ufa. Mladić se navodno htio ubiti nakon svađe s majkom. Imao je loše ocjene te je htio odustati od škole, no kako to majka nije dozvoljavala, zgrabio je petarde i zatvorio se u kupaonicu. Roditelji su samo čuli prasak. Provalili su vrata i sina našli krvavog lica na podu.
- Došao je u kritičnom stanju. Sada je na intenzivnoj njezi - rekao je kirurg Usman Kamal i dodao da je mladić bio na rubu smrti. Operirali su ga šest sati te na licu ima 150 šavova. Plastičnom operacijom uklonit će mu šavove. Mjesec dana nakon ozljede i dalje ne može pričati, no majci je napisao da se ipak želi vratiti u školu i popraviti ocjene, piše ruski Life.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • TomislavVidaković 11.12.2010.

    batina iz raja izasla(osjetio na vlastitoj kozi) tak da mi ovo uopce nepada na pamet...ako imas lose ocjene,ispravi ih

  • Beauty Ass 26.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gucica 26.03.2010.

    Ovo je žalosno ali naslov me nasmijao do suza!Pa mali je glup ko noć,bolje je da ide ovce čuvati nego u školu,nije to za njega!Bože dragi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare