To je to što me zanima!

Kratko pamćenje: Sandra, a kako su ti supruga zaposlili?

Sandri Švaljek koja će se natjecati za gradonačelnicu Zagreba, smeta da se u Zagrebu zapošljava preko veze, a zaboravlja da joj je tako i suprug dobio posao 2013. godine
Vidi originalni članak

Neće više biti zapošljavanja po rođačkom, interesnom niti političkom kriteriju, poručila je u utorak Sandra Švaljek, kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu i bivša zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, govoreći o zapošljavanju u zagrebačkom Holdingu i gradskoj upravi.     

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o valu zapošljavanja prema političkoj podobnosti, kaže Švaljek otkrivajući da takvih zaposlenih ima stotinu. Radnici su joj se požalili, kaže, da rade pod pritiskom, stoga im je poručila da promjenom vlasti više neće morati raditi protivno svojim uvjerenjima i savjesti kršeći propise.

- Svi će morati zaraditi svoju plaću, neće biti onih koji ne moraju raditi jer imaju moćno zaleđe ili zaštitnike - poručila je Švaljek pokazujući da se dobro zagrijala za nadolazeću utrku za šeficu hrvatske metropole. Iako su izbori tek u svibnju, Švaljek kampanju već zakuhava ističući grijehe svojeg najvećeg protivnika i bivšeg joj šefa Milana Bandića. No pritom je zaboravila da je na isti način isti taj čovjek prije tri godine zaposlio, ni više ni manje, njezina supruga Nenada Kukića. Bez javnog natječaja dobio je posao pomoćnika direktora Ustanove za upravljanje sportskim objektima, ali nakon manje od dva mjeseca dao je ostavku. Velike šanse za preuzimanje ključeva Zagreba ima HNS-ovka Anka Mrak-Taritaš koja je na parlamentarnim izborima u rujnu osvojila 200 glasova više od Bandića te mu opako puše za vratom. HDZ će u borbu vjerojatno poslati Andriju Mikulića, dok se SDP- ov kandidat još ne zna. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • JO 23.11.2016.

    Naspram ove Bandić je zlato koje Zagreb ne smije izgubiti !

  • barbossa 22.11.2016.

    24 časa uporno guraju Mrak za gradonačelnicu. Koja HNS protuhrvatska agentura.

  • goranko5 22.11.2016.

    Vrijeme je za promjene, Sandra Švaljek buduća gradonačelnica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare