To je to što me zanima!

Zbog pomicanja sata u nedjelju 'kasnit će' neke linije HŽ-a

S prelaskom na ljetno računanje vremena, brzi vlakovi na relaciji Split – Zagreb i obratno kasnit će u dolasku sat vremena, a brzi vlak na relaciji Vinkovci – Zagreb kasnit će u polasku pet minuta
Vidi originalni članak

U nedjelju, 31. ožujka 2019. u 2.00 sata, završava zimsko računanje vremena i pomicanjem jedan sat unaprijed (na 3.00 sata) počinje ljetno računanje vremena po srednjoeuropskome zonskom vremenu.
 
Zbog pomicanja sata jedan sat unaprijed i na prugama HŽ Infrastrukture, kao i uvijek do sada, organizirana su posebna dežurstva osoblja u elektrotehničkim službama i prometnim uredima kako bi se svi automatski uređaji koji pokazuju, registriraju ili daju točno vrijeme namjestili na novo, točno vrijeme, priopćili su iz HŽ Infrastrukture. NA KOJEM VREMENU OSTAJEMO? EU rezolucija: Pomicanje sata želimo ukinuti 2021. godine...
 Zbog pomicanja vremena s 2.00 na 3.00 sata brzi vlakovi br. 820 i 821 na relaciji Split – Zagreb GK i obratno kasnit će u dolasku sat vremena, a brzi vlak br. 740 na relaciji Vinkovci – Zagreb GK kasnit će u polasku pet minuta (redoviti polazak u 2.55 sati).
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 29.03.2019.

    "Brzi" vlak?? Ova je dobra... nego, zašto ste tolko nasrtljivi s tim njuzleterom? Sve gore i gore, a i onemogućili ste i iksić za micanje tog dosadnog i nametljivog kvadratića... stoga, u inat, izjavljujem da nikad, ali baš nikad neću primati njuzleter.

Komentiraj...
Vidi sve komentare