To je to što me zanima!

Zbog posla s Fimi Medijom istražuju Jubito ministra?

Uskokovi istražitelji navodno već nekoliko mjeseci istražuju poslove između MUP-a i tvrtke Nevenke Jurak u vrijeme dok je šef policije bio Ivica Kirin
Vidi originalni članak

Uskok navodno istražuje bivšeg ministra policije Ivicu Kirina. Sumnjaju da je kao prvi čovjek MUP-a tvrtki Nevenke Jurak, Fimi Medija, dao 26 milijuna kuna, piše Jutarnji list. Navodno već mjesecima istražuju poslove između MUP-a i Fimi Medije u vrijeme mandata Kirina i njegova nasljednika Berislava Rončevića. Tvrtka Nevenke Jurak silne je milijune obrtala u medijskim kampanjama vezanim za Nacionalni program sigurnosti prometa na cestama. Istražitelji su otkrili da je Jurak popuste koje je dobila na javnoj televiziji prikazivala kao uspjeh. U istrazi poslovanja Fimi Mediji otkrili su kako su neke fakture za poslove, koje je ta tvrtka radila za neka javna poduzeća, bile isplaćene i prije obavljenog posla.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • konjina 30.09.2010.

    oooooooooooooooo jjjjjjjuuuuubiiiiii pa šta maiiiiiiii

  • konjina 30.09.2010.

    koji je to kreten on jadan nemre niti ponoviti kaj su mu rekli na tom sastanku-sad će se iživljavat na debilu, stari odi kod socijalnog radnika da te proglasi neuračunljivim i oduzmu ti radnu sposobnost retroaktivno.

  • Zeljk0 30.09.2010.

    istražuju za zbog političkih akontacija :)))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare