To je to što me zanima!

Zbog posla u Saboru: Boban više nije gradonačelnik Solina

Mislim da prosječan čovjek, za sebe mislim da sam takav, ne može u isto vrijeme biti na dva tako odgovorna mjesta i to kvalitetno odrađivati, rekao je Blaženko Boban
Vidi originalni članak

Blaženko Boban, koji je 11 godina bio gradonačelnik Solina, odstupio je s te dužnosti kako bi se mogao posvetiti radu u Saboru.

Boban, inače HDZ-ov kadar, uvjerljivo je pobjeđivao na trima proteklim lokalnim izborima. No, ovaj treći mandat neće privesti kraju, već će službeno 1. lipnja gradonačelničku dužnost predati dosadašnjem prvom zamjeniku Daliboru Ninčeviću.

- Ono što želim naglasiti da je to isključivo odluka koju sam donio sam, ali naravno uz konzultaciju s mojim suradnicima i prijateljima. Nakon 11 godina rada, s više ili manje uspjeha, odlazim ispunjen zadovoljstvom ako sam barem jedan kamenčić ugradio u mozaik uspješnog razvoja našeg dragog Solina. Cijeli život sam funkcionirao na način da ulažem sav svoj skromni potencijal, odnosno ulažem cijelog sebe, za ono što radim. Kako vam je poznato, trenutno obnašam dužnost saborskog zastupnika i nisam u mogućnosti u cijelosti i potpuno predano posvetiti se radu gradonačelnika. A tko sam ja ili bilo tko drugi da vlastitim ambicijama podredim interes svojih sugrađana, to je moj životni moto i u tom želim biti principijelan do kraja. Da budem potpuno jasan, ja mislim da prosječan čovjek, za sebe mislim da sam takav, ne može u isto vrijeme biti na dva tako odgovorna mjesta i to kvalitetno odrađivati – stoji, među ostalim, u Bobanovu priopćenju.

Naglasio je i kako je siguran da Ninčević ima sve sposobnosti da preuzme novu dužnost, a zahvalio se svojim suradnicima, sugrađanima, obitelji i Bogu što su ga pomagali i bili mu potpora u radu. 

- Neka sve nas, kao i naš Solin, i dalje prati zagovor naše zaštitnice Gospe od Otoka - poručio je na kraju dopisa Blaženko Boban.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Stručnjak za sve 11.05.2016.

    Solin treba postati kvart Splita, jednostavno je preblizu,a jos jedna ogromna administracija.

  • bajica1009 11.05.2016.

    Zakonski treba biti određeno jedno mjesto u državnoj administraciji i plaći iz proračuna bez zamrzavanja radnog mjesta, pa tako ako ćeš u politiku budi u politici, ovako vječnici po saboru, županijama, opčinama samo na radnom mjestu nisu i uredno uzimaju dohodak na svim mjestima sramotno, dok netko mora ići van za poslom.

  • magdalena63 11.05.2016.

    Netko je spomenuo "posao" u Saboru? Ahahahaha.. dajte, prosim vas ne baljezgajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare