To je to što me zanima!

Zbog repa ga svi gledaju kao boga, samo je ženi to užasno

Indijci vjeruju da je Chandre Oraon (35) reinkarnacija Hanumana - boga majmuna zbog dlakavog repa od 37 centimetara. Dolaze iz cijele zemlje da ih blagoslovi
Vidi originalni članak

Indijski berač čaja Chandre Oraon (35) ponosno nosi svoj dlakavi rep dugačak 37 centimetara. Stanovnici njegovog sela Alipurduar gledaju ga kao boga. Vjeruju kako je reinkarnacija Hanumana - hinduističkog boga majmuna. Sljedbenici putuju stotinama kilometara ne bi li dobili blagoslov i dodirnuli sveti rep u improviziranom hramu u dvorištu njegove kuće, piše Daily Mail.

- Ljudi me cijene zbog repa. Meni ne smeta. Rep je božji dar - objasnio je. Majka mu je odsjekla rep dok je bio dijete. Razbolio se i skoro umro. Više ga nije dirao. 

Njegovo nevjerojatno umijeće penjanja po drveću, sljedbenici vide kao dokaz da je Hanuman. Vjeruju da ima moć iscjeljivanja. Monika Ladka putovala je s bratom i njegovim sinom cijelu noć kako bi posjetili Oraona. 

- Moj nećak bio je jako bolestan i imao je temperaturu. Liječnici su mu dali lijek, ali ništa nije pomoglo. Došli smo kod Chandre. Beba se odmah poslije oporavila - ispričala je. Ipak, njegova supruga Maino (38) nije se odmah htjela udati za njega zbog repa. Rekla mu je to u lice. 

- Moja braća su htjela da se udam pa sam pristala na kompromis - rekla je. Sada imaju petogodišnju kćer. I u djetinjstvu su ga vršnjaci ismijavali zbog repa, a danas ga svi cijene. Nada se kako će jednoga dana izgraditi pravi hram, ali nema novca pa traži pomoć.

Liječnici tvrde kako je spina bifida ili rascjep kralježnice vjerojatno uzrok njegovog repa.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • šiš 12.02.2014.

    Koja glupost. Tko tu vidi rep? To je samo snop dlaka.

  • Sonador 12.02.2014.

    Nema čuda dok ne počne svijetliti prekrasnim fosforescentnim svjetlom.

  • FilipVarga 11.02.2014.

    Super Saiyan:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare