To je to što me zanima!

Zbog Šemsine pjesme razbio bocu o glavu: 'Osjećala sam se jako loše kad sam vidjela to'

U nalazu se navodi kako je pacijent razbio glavu čašom jer ga je pogodila pjesma Šemse Suljaković 'Pristajem na sve' te kako je zadobio otvorenu ranu
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama kruži urnebesan nalaz i mišljenje iz Doma zdravlja u Bosanskoj Gradišci.

Naime, u nalazu navodi se da je pacijent razbio glavu čašom jer ga je pogodila pjesma Šemse Suljaković 'Pristajem na sve'. 

O svemu se oglasila i Šemsa.

- Osjećala jako loše kad sam vidjela da je jedan moj obožavatelj uz pjesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu s čašom. Nikada nisam željela čuti takve loše vijesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pjesmama čine takve geste! Nadam da će se Stefan ubrzo oporavit i da se takve situacije nikada više ne ponove s mojim dragim obožavateljima! - napisala je.

SA HITNE U BOSANSKOJ GRADIŠCI Nalaz iz Doma zdravlja hit je na internetu: 'Razbio bocu o glavu zbog pjesme Šemse Suljaković'

Na kraju se navodi i kako pacijent ima otvorenu ranu na glavi. Nije poznato radi li se o stvarnom nalazu ili fotomontaži, no ono što je činjenica je kako je ova objava nasmijala veliki broj korisnika društvenih mreža.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • anniviivve54321 02.08.2023.

    Stefane, što će reći Vučić na ovo?

  • urnebes 02.08.2023.

    za promjenu mogao bi oprobat s gumenim čekićem jer čekić će sigurno izdržat.

  • Ćema 02.08.2023.

    to je mjuza

Komentiraj...
Vidi sve komentare