To je to što me zanima!

Zbog skele: Ulica u Rijeci je i dalje zatvorena za promet

U četvrtak se pri lijevanju okna za dizalo urušio zid zgrade, a s njim i građevinska skela. To je izazvalo potpuni kolaps u prometu u tom dijelu grada
Vidi originalni članak

Adamićeva ulica u Rijeci ostaje zatvorena za sav promet zbog urušavanja zida i skele sa zgrade. Tako će biti i u ponedjeljak.

NE ZNA SE IMA LI OZLIJEĐENIH Šok u Rijeci: Urušila se skela u centru grada, promet u blokadi

Izvijestio je to Ured grad Rijeke. U četvrtak se pri lijevanju okna za dizalo urušio zid zgrade, a s njim i građevinska skela. To je izazvalo potpuni kolaps u prometu u tom dijelu grada. Trenutno se uklanja urušena skela i postavlja nova, zbog čega će ulica i dalje biti u blokadi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trpimirko 24.11.2018.

    Lud zbunjen, a ne bi smjeli bit nijedno ni drugo jer su masno plaćeni za nerad. Uhljebivački kadar i uvezena radna snaga s istoka, otrovna kombinacija.

  • mithrandire 24.11.2018.

    Sramota, policija ne regulira promet. Sjede u autima sa strane i tipkaju po mobitelima, sta je jos bolje stopiraju aute na glavnoj prometnici kod autobusnog kolodvora i zauzmu jedan vozni trakt.

  • rekonstrukcija 24.11.2018.

    Sramota za sve nadležne u Rijeci, a posebno za "Sigurnost i Povjerenje" Ako ne znate to riješiti pozovite građevinske stručnjake, recimo iz BiH, možda Ugande, Ruande itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare