To je to što me zanima!

Zbog šopinga u BiH hrvatski ratar mora platiti 3300 kuna

Prekršajni sud mu je zbog ilegalnog prelaska granice “odrezao” 3000 kn kazne i 300 kn troškova. Sud ga je kaznio temeljem strogih propisa Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o šengenskoj granici
Vidi originalni članak

Kuća poljoprivrednika (40) iz Svinice Krstinjske nalazi se samo 100 metara od rijeke Gline koja čini granicu između Hrvatske i BiH. Muškarac je u BiH htio otići radi šopinga. Izuo je tenisice, pregazio Glinu na najplićem dijelu i nakon obavljene kupovine vraćao se kući. Pri povratku ga je presreo pogranični policajac i zatražio dokumente. Sve je završilo na prekršajnom sudu koji mu je zbog ilegalnog prelaska granice “odrezao” 3000 kuna kazne i još 300 kuna troškova. Sud ga je kaznio temeljem strogih propisa Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o šengenskoj granici, premda još nismo u Schengenu. Muškarac je već nekoliko puta počinio isto prekršajno djelo, radi čega je već završio na sudu.     

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 29.01.2018.

    Naravno da je kriv ...moga je biti zločinac ili krijumčar ...možda je Čovik mislija da je još u “jugi” tko zna ...

  • etrange 29.01.2018.

    Naslov bombastičan u stilu 24 sata. U biti se radi o "stručnjaku" koji se pravio pametan i dobio po fanfulji pa sada kuka kako ga eto naša murija terorizira i prisiljava da granicu prelazi na za to predviđenom mjestu a njegova obitelj već nekoliko naraštaja granicu prelazi gdje hoće.

  • AlimiTikvica 29.01.2018.

    Pa mora se bar nekog kazniti, kad je zabranjeno dirati ratne profitere, podmitljivce, agresivce, manijake i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare