To je to što me zanima!

Zbog štrajka za petero djece otkazali magnetsku rezonancu

Ministar zdravlja Rajko Ostojić rekao je kako ovo nije jedini slučaj i da Uprava mora poduzeti sve korake protiv tog djelatnika koji je, tvrdi ministar, prekršio pravilo struke
Vidi originalni članak

Unatoč odluci da je magnetska rezonanca obavezna za vrijeme štrajka liječnika, čak pet pregleda magnetskom rezonancom u općoj anesteziji otkazano je u ponedjeljak u dječjoj bolnici u Klaićevoj ulici u Zagrebu, piše rtl.hr.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić rekao je kako ovo nije jedini slučaj i da Uprava mora poduzeti sve korake protiv tog djelatnika koji je, tvrdi ministar, prekršio pravilo struke stručnog vijeća i same Klinike. 

- Sličnih slučajeva je do sada bilo desetak, osobito kod djece i kod onkoloških pacijenata i mi smo sve te primjere proslijedili Hrvatskoj liječničkoj komori radi daljnjeg postupanja - rekao je ministar. 

Liječnici su dobili pune plaće za rujan, nastavljaju štrajkati

Idi na 24sata

Komentari 76

  • sedmi samuraj 17.10.2013.

    ima li ovaj ministar i malo morala , pa da bar iz moralnih razloga ponudi mandat na raspolaganje ????

  • leonaleonic 16.10.2013.

    U Saboru i Vladi sjedi i ništa ne radi puno liječnika. Neka oni preuzmu barem hitne slučajeve, da makar jednu plaću zarade. Inače, zašto se trpaju u politiku, kad su plaće liječnika u redu?

  • 16.10.2013.

    Noone@ odgovor tebi: tvoja je pismenost više no upitna. Netko s dva razreda osnovne škole može biti uljuđeniji i pismeniji od mnogih s fakultetom. Pa i medicinskim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare