To je to što me zanima!

Zbog Toše proglasili dan žalosti u Makedoniji

Premijer Guruevski zatražio je od Ministarstva vanjske i unutarnje obrane da se poduzmu sve moguće mjere kako bi se utvrdili detalji pogibije
Vidi originalni članak

Makedonska vlada odlučila je kako će srijeda, 17. listopada, biti proglašena Danom žalosti. Iznenada preminuloga glazbenika Tošu Proeskoga (26) već oplakuje cijela država - školska nastava je prekinuta, kao i saborska rasprava. Premijer Nikola Guruevski zatražio je od Ministarstva vanjske i unutarnje obrane da se poduzmu sve moguće mjere kako bi se utvrdili detalji pogibije. Makedonska je vlada ponudila organizaciju pogreba, a premijer je rodbini i prijateljima uputio izraze žalosti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_682 16.10.2007.

    I KOD NAS SE POKAZAO KAO ČOVJEK KOJI JE VRIJEDAN SPOMENA. SMATRAM DA JE ZASLUŽIO DA I KOD NAS PROGLASE DAN ŽALOSTI. JA, ISKRENO, ŽALIM ZA NJIM.

  • dancingwoman27 16.10.2007.

    Znala sam da će u Makedoniji biti proglašen dan žalosti i mislim da je stvarno zaslužio i da za njim neće samo njegova zemlja žaliti već i šire...Osvajao je srca čak i male dječice a kamo ne i nas odraslih sa svojim prekrasnim pjesmama i još boljim glasom...Jedan uzaludno izgubljen život koji je puno doprinosio svojim neprocjenjivim talentom!!!! Bila ti laka zemlja i neka te anđeli čuvaju!!!! Ostaćeš zauvijek u našim srcima!!!!

  • aranea 16.10.2007.

    I zaslužio je! Zaslužila je i Makedonija dan žalosti! Nije mala stvar uspjeti izvan granica! Osobito u HR...ako nisu cajke teško da će netko u Hrvatskoj uspjeti...a Toše je uspio! I svaka mu čast na tome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare