To je to što me zanima!

Zdravko Mamić nudi 5 milijuna kuna u gotovini kao jamčevinu

Braća Mamić su ranije nudila kuću Zorana Mamića kao jamčevinu, vrijednu oko 20 milijuna kuna, no sutkinja ju je odbila. Vijeće će o žalbama odlučivati idući tjedan
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu sljedeći tjedan će raspravljati o žalbama uhićene braće Mamić i izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića. Njihovi su odvjetnici uputili žalbe na odluke o određivanju istražnog zatvora te tražili da im se uz jamčevinu u gotovini omogući da se brane sa slobode. 

Poreznik Milan Pernar, koji je četvrti okrivljeni, se na istražni zatvor nije žalio, navodno zato jer je Uskok za njega predložio najmanje svjedoka. 

Za Zdravka Mamića odvjetnici su ponudili 5 milijuna kuna jamčevine, za Zorana Mamića 2 milijuna kuna, a za Vrbanovića 500.000 kuna u gotovini. 

Mamići su ranije kao jamčevinu nudili Zoranovu kuću vrijednu oko 20 milijuna kuna, no sutkinja istrage nije ju prihvatila. Damir Vrbanović do sada nije nudio jamčevinu, no stvar se promijenila nakon što je angažirao odvjetnika Matu Matića. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • 11.07.2015.

    svima koji opravdavate mamice, potrazite psihijatra!!! eto, sad jos malo bubajte minuse

  • BrankoRajić 11.07.2015.

    Jednom ne tako davno je izjavil da on ima za 74 koljena

  • tomascro 11.07.2015.

    naravno da covjek ima ,jer se borio za svaku lipu,i znao je iskoristit priliku kad se dalo ,a svi vi kaj kukate da nemozete doc do toga istina je. jer znate kukat i govorit da nas svi kradu ,da se tako osjecate vec bi odavno bili na ulici i trazili svoj novac !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare