To je to što me zanima!

Zdravstveni odgoj i drugi put će se naći na Ustavnom sudu?

Grozd i Reforma su Ustavnom sudu podnijele prijedlog za ocjenu ustavnosti odluke po kojoj bi zdravstveni odgoj trebao ostati u školama, zajedno s 4. modulom
Vidi originalni članak

Udruge Grozd i Reforma su Ustavnom sudu podnijele prijedlog za ocjenu ustavnosti odluke po kojoj bi zdravstveni odgoj trebao ostati u školama, zajedno s 4. modulom. Upravo taj modul problematičan je konzervativnim udrugama jer predstavlja za njih neprihvatljiv svjetonazor. Udruge kažu da program nije problematičan samo djeci agnostika i ateista.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Spec 28.12.2013.

    Vidjeli reformirani grozdovi da je slična skupina dokonih dobila referendum pa se sada opet hvataju u kolo za malo medijske pažnje ... koliko samo treba sode bikarbone za svariti sve ove likove .

  • kalabek 28.12.2013.

    niti agnosticima ni ateistima ne može štetiti vjeronauk ,tako ni vjernicima ne može štetiti zdravstveni odgoj ,samo može učvrstiti njihovo opredjeljenje ,a poneke preobraziti .po meni to je napredak i pozitivi pomaci ka boljem za djecu ,jer im omogućuje osobni odabir koji do sada nisu imali .ova prepucavanja su gubljenje vremena i trošenje novca ,a na kraju će ipak o svemu odlučiti klinici ,kada postanu punoljetni

  • mali markec 28.12.2013.

    Treće javljanje u moj dragi Absurdistan……………….Božićni praznici u tuđini...., bojao sam se toga, bojao sam se gubitka obiteljskog užitka i eto dođe Božićek, nova zemlja, novi grad, ali sve drugo je nekako ostalo slično. Moderna tehnologija nam je omogućila bliski kontakt sa obitelji tako da se je „gubitak“ održao u granicama, a i Špela i ja smo se malo čvršće pritisli jedno uz drugoga, došao je jedan novi obiteljski ugođaj. Božićek čuda radi i hvala mu……………Pročitah u našim novinama slijedeće: „Crne prognoze….Najnoviji rezultati PISA istraživanja ponovno su pokazali kako su učenici ispodprosječni u matematičkoj i čitalačkoj pismenosti te prirodoslovlju.“………..i odmah mi pade na um naš veleumni ministar, šta to on radi i da li će se nešto pomaći nabolje? Nikakvih naznaka za boljitak nema dapače, ministar je očigledno jako zadovoljan „svojim radom“, šta drugo nego ga „pohvaliti“!!! Tužna usporedba, Švicarska je prošle godine u inovacije uložila 13 milijardi Franaka, a kod nas se učitelje tjera na prosjački štap. Kakva nas „svijetla budućnost“ čeka kada još i ono malo ostalih sposobnih stručnjaka ode van, hoćemo li uistinu postati zemlja ZNANJA ili prije zemlja sexualno „osviješćena“???................Sretne novogodišnje praznike mom dragom Absurdistanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare