To je to što me zanima!

Zdravstvo treba dati struci i ukloniti politiku. Dok se to ne riješi, neće biti ozdravljenja

Sve dok isključivo vlast postavlja svoje ljude, sustav neće doživjeti početak svog ozdravljenja
Vidi originalni članak

Znate ono kad zavučete ruku u džep jakne koju niste dugo nosili pa napipate zaboravljenih 50 ili 100 kuna? I naravno, drago vam je, nije iznos koji će vam drastično promijeniti život, ali čovjeka veseli. Ne analizirate baš previše kako vam se dogodilo da zaboravite tu novčanicu jer, bez obzira na to što većina nas dvaput prevrće svaku kunu prije potrošnje, eto, moguće je da na takav manji iznos jednostavno zaboravite. No kad se pojavi informacija da se ne zna gdje su lijekovi u jednoj bolnici vrijedni dva milijuna kuna, to je već situacija nad kojom se otvara nebrojeno mnogo upitnika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.05.2022.

    Ovakav sustav i kriterije po kojim funkcionira ova vlast danas ima rijetko koja iole ozbiljna država. Kriteriji stručnosti, rezultata i posebno odgovornosti već odavno ne postoje.

  • samouprolazu 29.05.2022.

    Treba nekoliko temeljitih promjena: 1. Uplate za zdravstvo idu u HZZO(umjesto proracuna); 2. HZZO smije potrositi max 1% za svoje troskove, ostatak mora ici u zdravstvo; 3. Zdravstveni radnici(doktori) rade ili za drzavu ili privatno, nikako oboje; 4. Privatizirati zdravstvo(5% obaveznih uplata u drzavno, ostalih 11,5% omoguciti privatni odabir osiguranja)

Komentiraj...
Vidi sve komentare