To je to što me zanima!

Zekanović o masakrima u Srbiji: 'To je njihov problem, a ne naš'

Ono što se danas događa u Srbiji je ipak njihov problem, a ne hrvatski i mora se napraviti distinkcija između Srbije i Hrvatske, zapadne Europe i zapadnog Balkana, rekao je Zekanović
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici danas su sa zabrinutošću komentirali masakre u Srbiji u protekla dva dana, naglasivši da treba raditi na prevenciji vršnjačkog nasilja, izgradnji društva nenasilja, destigmatizaciji mentalnog zdravlja te su apelirali da se građane pozove da vrate oružje.

- Ono što se danas događa u Srbiji je ipak njihov problem, a ne hrvatski i mora se napraviti distinkcija između Srbije i Hrvatske, zapadne Europe i zapadnog Balkana - rekao je zastupnik HDS-a Hrvoje Zekanović.

- Medijska kultura u Srbiji stvarno je niska, u Hrvatskoj je situacija ipak nešto drugačija, ali, nažalost, vidim izjednačavanje, a mi smo moderna zemlja i članica EU - rekao je Zekanović i dodao kako strahuje da se ne bi to prelio i na Hrvatsku i širu regiju.zbog medijskog izvještavanja.

>>

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kormilar 10.05.2023.

    Ovom Zekanoviću je svaka na mjestu, ako ćemo se šaliti!

  • Avenger23 06.05.2023.

    Ponekad se pitam, zašto neki ljudi imaju pravo glasa.... U svakom slučaju, nedostojan je svakog komentara...

  • gliva 06.05.2023.

    Druže Zekanoviću iznenadio si me svojom izjavom. Znao sam da si pameten ali čovjeće ovo je iznenađujuće koliko si pameti prolijao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare