To je to što me zanima!

Zekanovićev show u Saboru: Prije pauze sakrio 'Manolića'

Hrvoje Zekanović okrenuo je sliku na kojoj je portret Josipa Manolića, kako se ne bi vidjelo tko je na njoj. Kratki video objavio je na društvenim mrežama uz poruku: “nema Sabora, nema Jože"
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović na društvenim mrežama podijelio je video svoje nedavne akcije u Saboru. Prije nego su zastupnici otišli na dvotjedni odmor, Zekanović je sakrio portret Josipa Manolića odnosno okrenuo je sliku kako se ne bi vidjelo tko je na njoj. Uz video saborski zastupnik kratko je napisao: “nema Sabora, nema Jože”. Zanimalo nas je što ga je navelo na ovu akciju.

- Mislim da je svim čitateljima 24sata dobro poznato tko je Josip Manolić i što je on radio u nekadašnjem režimu na području Bjelovara, ali i drugdje, i za to nikada nije odgovarao. Jako se dobro zna koje je sve funkcije obnašao i smatram da bi se trebalo preispitati držanje tog portreta u Saboru. Smatram da ljudi, za koje postoji osnovana sumnja za duboku kompromitaciju tamo ne bi trebali biti. Ovime sam samo htio ukazati na jednu stvar koja me smeta, kao i sve istinoljubive Hrvate - kazao nam je Zekanović. 

Podsjetio je kako je njegov kolega Željko Sačić već poslao vodstvu Sabora dopis na tu temu, ali to, navodi, očito nije bitno trenutnom političkom establišmentu i predsjedniku Sabora. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mošsimislit 19.10.2020.

    Rekao bi da je Zekanoviću korona utjecala na kognitivne sposobnosti ali to bi pretpostavilo da ih je prije korone imao....

  • eva60 19.10.2020.

    Gosp.Jandrokoviću na Saboru je red, ovoga je dosta

  • 19.10.2020.

    i takvi nam sjede u Saboru,isto mržnjom zadojen od malih nogu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare