To je to što me zanima!

Žele Bandića: Iz zagrebačkog SDP-a izašlo oko 100 članova

SDP više nije stranka onih socijalnih vrijednosti koje je proklamirala i jednostavno je to nešto što nas ne zadovoljava, rekao je Stjepan Cerovski iz SDP-a Brezovice
Vidi originalni članak

Tri dana uoči lokalnih izbora potres u zagrebačkom SDP-u. Oko sto članova mjesne organizacije te stranke u Brezovici odlučilo je napustiti gradski SDP i podržati aktualnog gradonačelnika Milana Bandića. 'Nemamo više što tražiti u toj stranci', poručuju nezadovoljnici. 

 - Temeljni razlozi su nezadovoljstvo na državnom i gradskom nivou. Ta stranka, na žalost, nije više stranka onih socijalnih vrijednosti koje je, kako i u samom Statutu, tako i u svim kasnijim dokumentima, proklamirala i jednostavno je to nešto što nas ne zadovoljava. Iz tog razloga smo donijeli ovu odluku - izvijestio je voditelj Izbornog stožera Mjesne organizacije SDP-a Brezovica Stjepan Cerovski, javlja Media Servis

U drugom krugu lokalnih izbora, danas bivši SDP-ovci daju potporu aktualnom zagrebačkom gradonačelniku. 

- U drugom krugu dajemo podršku aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću za osvajanje još jednog mandata u Gradu Zagrebu - istaknuo je Cerovski.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • liliana 31.05.2013.

    SDP nikad više neće dobiti vlast,glasali smo za njega da kaznimo HDZ i gorko se pokajali,jer to nije Račanov SDP.Ovo je sada diktatura.

  • liliana 31.05.2013.

    SDP nije više socijaldemokratska stranka,to je tajkunska stranka.

  • Halo Bing, kako brat 31.05.2013.

    Čuda velkoga! Vidi socijalno osjetljivih političara!!!!!! Stalo im do socijalnih v rijednosti!! I one stare izreke; "važno je na vrijeme biti na strani pobjednika"! Banderas se baš usrećio. Sretno mu bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare