To je to što me zanima!

Želi prestići Kolindu: Pernar je drugi najpopularniji političar

Pernar u ovoj utrci ne pristaje na onu staru, gubitničku da je bitno sudjelovati. Glavni cilj mu je prestići i najpopularniju, predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik, Živozidaš Ivan Pernar iz dana u dan ruši sve rekorde, a zbog svoje neumorne aktivnosti strmoglavo se penje na ljestvici popularnosti.  Iako je i prije ulaska u Sabor imao veliki broj svojih poklonika, zastupnička fotelja u kojoj se ne libi jasno i glasno reći svoje mišljenje o raznim temama, lansirala ga je u vrh zvjezdanog neba. Osim u sabornici, vrlo je aktivan i na ulici, ali i na društvenim mrežama na kojima se još više približio građanima, postao regionalna zvijezda  i u kratko vrijeme stekao ogroman broj obožavatelja. Na svojoj Facebook stranici skupio je 112,469 „lajkova“ , a toj broj iz sata u sat ne prestaje rasti. I tako je postao drugi najpopularniji političar na toj mreži.  Prešišao je i bivšeg predsjednika Ivu Josipovića koji na svojoj stranici ima 111, 760 „lajkova“.

Pernar u ovoj utrci ne pristaje na onu staru, gubitničku da je bitno sudjelovati. Glavni cilj mu je prestići i najpopularniju, predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović, koja suvereno vlada tronom Facebooka i koju „lajka“ čak 379, 535 članova Fejs zajednice.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • vilim 13.12.2016.

    Belindu i nije teško prestići na listama popularnosti, najprije se sva zasrala s tim čokoladicama a sada joj treba podmetnuti svinjetinu iz uvoza za skorašnji crkveni blagdan kako se već zove Uskrs !!..

  • surivlaj 12.12.2016.

    Pernaru izvedi nas iz ovog stanja

  • jakolishe 12.12.2016.

    fejsbuk raja

Komentiraj...
Vidi sve komentare