To je to što me zanima!

Želi skinuti kile: Imam 205 kg, pa me traktor vozi u bolnicu

Franjo Kokot (68) iz Daruvara ima 205 kilograma. Kaže da je prestao pušiti prije 22 godine i da se nakon toga počeo debljati. Krivi i ženinu kuhinju, ali i gene
Vidi originalni članak

Tko može neka prođe, našalio se Franjo Kokot (68) pred ulaznim vratima kuće u Gornjem Daruvaru. Sa svojih 205 kg spada među rekordere po kilaži u Hrvatskoj. Prije nekoliko godina bio je i teži, imao je 216 kg. Problem s kilama prvi put je osjetio s 35 godina, kada je zbog srca otišao na dugotrajno bolovanje i potom u invalidsku mirovinu.

- Prije 22 godine ostavio sam se pušenja i počeo bujati - pojašnjava Franjo.

Za višak kilograma “krivi” i suprugu Miladu.

- Njegova mi je liječnica kazala da je moja kuhinja kriva za njegovu debljinu. No, on ne jede previše, ali ne može bez slatkog - pojasnila nam je gospođa Milada. Franjo tvrdi kako je pokušao smršavjeti na sve moguće načine. 

On misli da nešto ima i u genetici jer je i njegova pokojna majka težila oko 160 kg. Mlađi brat Drago ima 135 kg, kao i sestra Marija. Franjo tvrdi da su najteža obitelj u Hrvatskoj. U posljednje vrijeme sve se manje kreće jer ima problema sa zdravljem. Do liječnika, kaže, može stići jedino traktorom jer u auto jednostavno ne stane.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • duba1 25.01.2011.

    Lik uopće nije debel već je nabildan sigurno može podić perilicu rublja sam

  • ladyluna 25.01.2011.

    Žena kaže da ne jede puno... Ne, od zraka se deblja. Super mi je kako sve enormno debele osobe govore kako neznaju od čega se debljaju, da uopće ne jedu puno.

  • malavk 25.01.2011.

    ok i meni je žao ak kolko moraš doslovno žderat da imaš 205kg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare