To je to što me zanima!

'Želim diplomatsku putovnicu, idem u London kod Assangea'

Saborski zastupnik Živog zida ponovno privlači pozornost. Ovoga puta učinio je to izjavom kako traži diplomatsku putovnicu jer želi otputovati u London...
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Živog zida ponovno privlači pozornost. Ovoga puta učinio je to izjavom kako traži diplomatsku putovnicu jer želi otputovati u London. Tamo se planira susresti s Julianom Assangeom kako bi iz prve ruke čuo "kakvu je torturu prošao osnivač Wikileaksa".

- Nadam se da će mi Hrvatski sabor odobriti diplomatsku putovnicu, na koju imam pravo, i čim se to riješi, planiram otići na službeni put u London posjetiti Juliana Assangea - rekao je Pernar za N1.

Za Assangea kaže da je talac američke politike protiv kojega se vodi montirani proces.  

- Assangea želim posjetiti jer je politički zatvorenik američke vlade, isto kao i Edward Snowden. Neću nikad zaboraviti kad sam pogledao film o Edwardu Snowdenu, kad je njegov otac zahvalio Vladimiru Putinu što je spasio život njegova sina - kaže Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 261

  • Soliterba 19.10.2016.

    Svatko ima pravo biti budala al neki prečesto koriste to pravo

  • POTPEC 18.10.2016.

    S jedne strane ima moju punu podršku, ali s drge nema. Premlad je i prezelen za političara, a i previše govori, a to u politici baš nije najbolje. Bojim se da njegova snaga prebrzo ne splasne, a vjerovatno će se to i dogoditi.

  • brko1 18.10.2016.

    Udri Pernar, ne daj bagri disati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare