To je to što me zanima!

Želiš znati kakvog je okusa beton, sad ga možeš polizati

Ono što je započelo kao pošalica, završilo je kao nova poslovna ideja. Sladoledi se sada prodaju u još jednom novom okusu, izvornog naziva Beton & Asfalt
Vidi originalni članak

Vlasnici slastičarnice u Njemačkoj, točnije u Stuttgartu osmislili su inovativan okus sladoleda. Na to su ih potakli građevinski radovi koji su se neko vrijeme odvijali na gradilištu ispred slastičarnice.

Ono što je započelo kao pošalica, završilo je kao nova poslovna ideja. Sladoledi se sada prodaju u još jednom novom okusu, izvornog naziva Beton & Asfalt. Bojom i izgledom ledena poslastica neizmjerno podsjeća na građevinske materijale. Ideja je spontano nastala kao obična šala, no zbog jako velikog interesa posjetitelja i ljubitelja slastica, vlasnici slastičarne odlučili su novi sladoledni okus zadržati u stalnoj ponudi. Tako će svi koji se zateknu u slastičarnici u Stuttgartu moći probati ‘sladoled od betona i asfalta’.

Sladoled je zapravo od vanilije, a naknadno je pomiješan s jestivim ugljenom koji mu daje posebnu sivu boju karakterističnu za beton i asfalt. Svi koji su probali sivi ‘građevinski’ sladoled, oduševljeni su okusom, pa ni ne čudi što se Beton i Asfalt prodaju kao ludi.      

Idi na 24sata

Komentari 14

  • koko822222 27.03.2017.

    kad ce okus upravo puknutog hemoroida saborskog zastupnika..?...

  • Ventrlo 27.03.2017.

    A narod se trudi da nekako sa svakim sranjem zaradi koji evro.

  • herkules77 27.03.2017.

    Ne čudim se. U jednoj slastičarni u Daruvaru ima sladoled okusa facebook. Užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare