To je to što me zanima!

Želite li biti 'Djevojka sa sela'? Natječaj je tu i traje do 3. 12.!

Prijave se primaju do 3.12.2012. a treba ih poslati na na e-mail seljaci@gmail.com. Pobjednica natječaja, miss sela, bit će honorirana za s 2000 kuna nagrade
Vidi originalni članak

Poljoprivredni portal Seljaci.org pokreće natječaj za izbor djevojke koja će krasiti kalendar portala za 2013. godinu. Kao što je javnosti već poznato, kažu organizatori, djevojka se fotografira u narodnoj nošnji kraja iz kojeg dolazi u karakterističnoj pozi runjenja kukuruza, mada su - načelno - zamislive i drugačije aktivnosti.

Miss sela za 2013. fotografirat će zagrebački fotograf Saša Novković.

Prijave se primaju do 3.12.2012. a treba ih poslati na (najmanje 5) na e-mail seljaci@gmail.com. (Portal Seljaci.org zadržava pravo objavu svih primljenih fotografija.)

Pobjednica natječaja bit će honorirana s 2000 kuna neto.

PRAVILA NATJEČAJA:

1. Seljaci.org objavljuju prispjele fotografije odabranih djevojaka koje su se javile na Natječaj (najviše 15 fotografija od pojedine djevojke) i objavljuju internet anketu u kojoj glasovanjem sudjeluju i biraju posjetitelji portala Seljaci.org.

Pobjednica je ona djevojka koja skupi najviše glasova.

2. Pobjednica ankete portala postaje "Djevojka za 2013." portala Seljaci.org i slika se za naš kalendar u narodnoj nošnji u aktu runjenja kukuruza. Honorar za slikanje iznosi 2 000 kuna netto.

Vlasnik fotografija je urednik portal Seljaci.org, a honorar se isplaćuje najkasnije mjesec dana od dana potpisivanja ugovora - izjave.

3. Ukoliko izabrana djevojka odustane od snimanja, Seljaci.org pozivaju sljedeću djevojku po broju dobivenih glasova i proglašavaju je Djevojkom za 2013.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • libeluli 27.11.2012.

    pa ni jedna nije blesava postati djevojka sa sela za 2000 kada druge glupe seljančure postanu manekenke i žene nogometaša za 2 000 000...toliko im pripadne u razvodu

  • ljubitededa 26.11.2012.

    Sad nije trend runjenja kukuruza jer umjeesto njega raste korov i vire iz polja prazne boce popijenog pića.Valjda su mislili na ovu drugu pozu kako se saginješ i u narodnoj klošarskoj odjeći čistiš polje od plastike.

  • meryy 26.11.2012.

    obožavala sam runiti kukuruz kod bake u slavoniji,imam predivnih slika ali u normalnim pozama :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare