To je to što me zanima!

Željka Delića optužili jer je skrivao ubojicu sa Savice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vilima Karlovića su optužili za ubojstvo Adrijana Čupića na Savici 30. listopada. Željko Delić (32) skrivao je Karlovića u svojoj kući dva tjedna
Vidi originalni članak

Zagrebačko tužiteljstvo optužilo je Vilima Karlovića (39) za ubojstvo svoga vjenčanog kuma Adriana Čupića, a Željka Delića (32) jer mu je pomogao u skrivanju nakon ubojstva. Karlović se, tvrdi Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, 30. listopada 2008. između 12.40 i 13.55 sati na parkiralištu ispred zagrebačkog sportskog centra Savica na Aveniji Marina Držića sastao s Čupićem. Ovaj se tamo dovezao u Land Roveru i parkirao s lijeve strane Karlovićeva već parkiranog vozila. Nakon što ga je Čupić pozvao da razgovaraju Karlović je otvorio suvozačeva vrata te, nakon kraće svađe, posegao za Češkom zbrojevkom koja mu je bila za pojasmom. Potom je kumu, koji ga je kamatario, ispalio četiti hica u glavu te još dva u tijelo.Nakon toga je pobjegao i skrivao se dok ga nisu uhitili.
Delića terete da je od 14. do 28. studenoga 2008., iako je znao da za Karlovićem traga policija, skrivao ubojicu u svojoj kući u Zagrebu.
Ovoga tjedna zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo optužilo je i Mirka Govedaricu koji je lani u ulici Manterovčak ubio Zorana Mrvelja koji ga je kamatario.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare