To je to što me zanima!

'Željki Antunović stalo je samo do Željke Antunović'

Riječkog gradonačelnika ljuti činjenica što se Željka Antunović prikazuje 'jedinom autentičnom antibandićevkom', jer smatra kako to nije točno
Vidi originalni članak

Riječki gradonačelnik, Vojko Obersnel, smatra kako su neki u SDP-u čekali kraj predsjedničke kampanje kako bi se opredijelili te da je kandidatura za SDP Zagreba 'plan B' Željke Antunović. Obersnela ljuti činjenica što se Antunović prikazuje 'jedinom autentičnom antibandićevkom', jer smatra kako to nije točno. Neodgovorno je što Antunović tvrdi da rukovodstvo stranke nije imalo snage suprotstaviti se Bandiću, rekao je Obersnel. Dodao je kako misli da je Željki Antunović stalo samo do Željke Antunović, prenosi Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Malkavian 19.01.2010.

    Pa cijela politička elita su čisti egoisti\"Ja, ja i samo ja.\" podsjetili su me na pjesmu \"Ja volim samo sebe.\" samo što inače dodajem \"Ja volim samo sebe, za druge mi se ****\" mislim da je time sve jasno.

  • mayhem26 18.01.2010.

    A tebi je naravno stalo samo do svoje guzice.....

  • zule 18.01.2010.

    A zašto svi oni na čelu sa velikim šefom Milanovićem nisu prije otjerali Bandića,ako im je smetao? Zato što su imali koristi od njega u ZG i privatno a pogotovo SDP. Zato me nerviraju svi ti licimjeri koji svi zajedno surađuju godinama a onda svatko svakom okreče leđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare