To je to što me zanima!

Željko Kerum se malo uzrujao: "Možete mi se svi napušiti..."

Poduzetnik i saborski zastupnik tako je komentirao odluku splitskog Općinskog suda prema kojoj austrijska Hypo Alpe Adria banka može ovršiti hotel Marjan
Vidi originalni članak

Može mi se Hypo banka napušit k.... Banda jedna jugoslavenska i udbaška! Mogu mi se napušit i one novine koje to pišu, kratko i sažeto rekao nam je poduzetnik i saborski zastupnik Željko Kerum.

Komentirao je odluku splitskog Općinskog suda o tome da austrijska Hypo Alpe Adria banka može ovršiti hotel Marjan, koji je sagradio Kerum. Austrijska banka bi se na osnovi tri hipoteke upisane na hotel mogla namiriti njegovom sudskom prodajom.

Hipoteke su vrijedne 40 milijuna eura, a dug s kamatama je 35 milijuna eura. Iako je dioničko društvo Adriatic, koje je upisano kao vlasnik Marjana, u predstečajnoj nagodbi, Hypo banka je zadržala pravo da se namiri odvojeno od ostalih vjerovnika.

No, Kerum i sam sebe tuži za 277 milijuna kuna, nešto veći iznos nego što je dužan Hypo banci. Ugasli lanac trgovina Kerum taj iznos traži od tvrtke "Neva Kerum", koja ima najveći paket dionica društva "Adriatic", to jest hotela Marjan. 

Svoja potraživanja će morati dokazati na Trgovačkom sudu.


Idi na 24sata

Komentari 287

  • mestar 13.11.2014.

    Tebi je to jako tesko objasnit kako i koji hrvati vidim da si odrastao u partijskom okruzenju pa mi je prosto nemoguce vama objasnit da ne budem postovan ato sada za premijera smo slucajna drzava , zato sada skupa s cetnicima ostali slave svoje pobjede ako te nesto vise zanima baci te povjesne knjige koje jos drzis na policama jer u njima e skoro sve ako ne i sve laz po naredbi ipartije.

  • biciklistica 12.11.2014.

    Tko je gore sad je dolje! Čudan neki kotač!

  • sala 11.11.2014.

    sve lopovi ama bas svi do jednoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare