To je to što me zanima!

Željko Kerum: Uopće nema šanse da mi zet bude Srbin

Splitski gradonačelnik nije za ulazak srpskog trgovačkog lanca na hrvatsko tržište jer smatra da nikad ništa dobro nisu donijeli pa neće ni sada
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je 70 posto novinara Jugoslavena koji nemaju svoju državu i stalno pišu kritike i podvaljuju, ustvrdio je splitski gradonačelnik Željko Kerum u emisiji “Nedjeljom u 2”. Na opasku voditelja i urednika Aleksandra Stankovića da vrijeđa novinare, Kerum je rekao kako može što god hoće te da se ne boji nikoga osim Boga. Splitski gradonačelnik nije za ulazak srpskoga trgovačkog lanca na hrvatsko tržište jer, kaže, “Srbi nisu nikad ništa dobro donijeli pa neće ni sada. Ne samo Srbi nego i Crnogorci”. Smatra i da onaj tko posluje s njima neće dobro proći. Upitan bi li pristao da mu zet bude Srbin, splitski je gradonačelnik oštro odgovorio.
- Nikako. Nema šanse, nikad nije bio niti će biti. Tako sam odgojen - rekao je Kerum.  Ipak, Kerum je pomagao mnogim Srbima jer je, kaže, dobar čovjek i jer su oni kojima je pomogao dobri ljudi. Na optužbe HDZ-ovca Dujomira Marasovića da on kao gradonačelnik na posao dolazi svaki drugi dan i to na dva sata, Kerum je rekao da “on svaki dan nešto laje pa neka laje i dalje”. Vjeruje kako će on odlučiti o idućem predsjedniku države. Otkrio je i da bi u Splitu želio postaviti Tuđmanov spomenik jer ga obožava, ali i kako ima nekoliko automobila u koje nije sjeo tri godine. Vjeruje da će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ući u utrku za Pantovčak. Tko će od kandidata dobiti njegovu potporu, odlučit će tek u drugom krugu.

'NISAM SE OBOGATIO NA TUĐOJ MUCI'
Željka Keruma isprovociralo pitanje je li pravedno da je blagajnicama u njegovu trgovačkom lancu plaća 3500 kuna te ima li savjet za njih kako da s tim novcem prežive mjesec.
- Uhvatili ste se teme koja nema žive veze ni s čim. Kako da se ne ljutim kad ne volim nepravdu - uzrujano je rekao Kerum. Izjavio je i kako plaća od 3500 kuna nije nepravedna te da bi mu tvrtka dogodine otišla u stečaj ako bi sto posto povisio plaće. Kazao je da se nije obogatio na tuđoj muci i dobrim djelom smatra to što je ljudima omogućio da imaju od čega živjeti. Nebuloza i neistina je, ističe, da se obogatio prodajući robu iz Caritasa.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • mentalac 21.09.2009.

    Popusis mi kurac,admine.Kad te jedan dan ulovim pred redakcijom kupit ces sve te jadne zube po podu.Majku ti jebem.

  • antifasist i antitudjmanovac 21.09.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=b2eO2q-Qhag

  • antifasist i antituđmanovac 21.09.2009.

    Ostavio sam ti mail na chatu sun,javi se.Da malo lajemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare