To je to što me zanima!

Željko Komšić: Tužit ćemo Hrvatsku zbog mosta

Predsjedatelj Predsjedništva BiH kazao je da ako se u konačnici Hrvatska opredijeli graditi most, bez obzira na sve, BiH će ju definitivno tužiti
Vidi originalni članak

Ukoliko se u konačnici doista opredijele graditi most bez obzira na naše stavove, BiH će definitivno, tu nema nikakve sumnje, tužiti Hrvatsku, izjavio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić, kako ga u nedjelju citira sarajevski Dnevni avaz. Komšić je ovim reagirao na izjavu koju je predsjednik Vlade Hrvatske Ivo Sanader dao u subotu u Mostaru najavivši kako će se most na Pelješac graditi bez obzira na protivljenja tom projektu. Komšić je ocijenio, pak, nedopustivim takav odnos hrvatskog premijera, kao i odnos prema BiH u cijelosti.
Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader reagirao je na izjavu kazavši da Komšić ne može zaustaviti gradnju Pelješkog mosta. - Pitam gospodina Komšića, je li Vijeće ministara u njegovoj zemlji nevažno, jer upravo se ono izjasnilo i dalo potporu gradnji Pelješkog mosta. Iz toga slijedi i pitanje, kakav je to odnos između Predsjedništva BiH i Vijeća ministara i Vlade BiH - izjavio je hrvatski premijer Sanader. Komšićevu je izjavu Sander nazvao još i politikanskom koje nije u skladu sa stajalištem Vijeća ministara, a ni Predsjedništva BiH. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tomash 12.11.2007.

    Mislim da ga treba izgraditi, ali nakon sto se pomogne Slavoniji!!! Zagorac

  • minim 12.11.2007.

    Komšić je dobio zadatak da se pokaže da je veći musliman od efendije Cerića pa je požurio da ga napiše ali na pogrešnom mjestu! Pa ljudi moji, Hrvati grade most u Hrvatskoj i kome to može da smeta, samo idiotima u Sarajevu!

  • nix_zgd 12.11.2007.

    svrha mosta je bolja povezanost dva kraja Hrvatske...a sto se bosanaca tice, oni sad valjda zele nekako ucjenit Hrvatsku il neznam sta samo iz principa jer su im glave tvrde a prazne...i sta ces...trebali bi mi uvest vizu za bosance pa bi klecali pred granicom a ja vise nebi moro slusat njihov naglasak u Zagrebu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare