To je to što me zanima!

Željko Sačić: V. Pusić u maniri primitivca sramoti Hrvatsku

Nemojte nasjedati na laži koje nam vladajuće elite nude, rekao je predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku, Željko Sačić. Dodao je da vladajući gube ovaj referenudm
Vidi originalni članak

U isto vrijeme kad su zastupnici u Saboru govorili o razlozima zašto Hrvatska treba u Europsku uniju, članovi "Vijeća za Hrvatsku - Ne u EU" došli su pratiti tu raspravu i tim istim zastupnicima podijeliti letke sa zahtjevom da se referendum o ulasku RH u EU odgodi te da se otvori kvalitetna javna rasprava o toj temi. Prije 15 dana, podsjetili su, podnijeli su zahtjev da ih na tu temu prime i predsjednik Vlade i predsjednik Sabora, no odgovor, tvrde, nisu dobili.

- Skandalozno je ponašanje ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić koja u nedostatku argumenata javno gubi živce i otvoreno se svađa. U maniri primitivca ona sramoti hrvatsku državu i, što je najvažnije, ona straši ljude gubitkom mirovine i propašću hrvatske države što je samo po sebi kazneno djelo, nešto čega se ni Sjeverna Koreja ne bi postidila. Oni koji nas straše Balkanom do prekjučer su nas bratimili s tim istim Balkanom, to je licemjerno. Zato, građani RH, nemojte nasjedati na laži i strahove koje nam vladajuće elite nude - kazao je predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku Željko Sačić te dodao da vladajući gube ovaj referendum jer je prema relevantnim anketama 56 posto građana protiv ulaska RH u EU.

- Sad ćemo podnijeti prijavu za kazneno djelo, a čini ga onaj tko podmićuje, straši ili na drugi sličan način utječe na odluke birača, a to radi i Vesna Pusić i mnogi koji su se upregnuli u jednu bjesomučnu ne kampanju nego indoktrinaciju hrvatskog naroda - zaključio je Sačić. Ulazeći u Sabor, jedan od članova "Vijeća za Hrvatsku - Ne u EU" morao je skinuti majicu na kojoj je pisalo "Ne u EU".

Idi na 24sata

Komentari 81

  • feba 20.01.2012.

    Halo narode,žena govori istinu---u banani smo i pitanje je kada će se obistiniti istina koju je rekla.Bez zaposlenih nema ni mirovina.

  • biberrr 20.01.2012.

    Tko bi rekao da ta baba zna biti tako neotesana i vulgarna,a obično glumi finoću i kulturu!

  • Boy X 20.01.2012.

    Sačiću uvije sam te podržavo,ali neka narod sam uvidi dali si bio u pravu ili ne.To malo što bi dobili ulaskom u EU,dvostruko bi morali platiti i dati na raspolaganje drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare