To je to što me zanima!

'Zemlja je sve više podijeljena, a mračna strana dobiva krila'

Poznati glumac govorio je o prijetnjama koje prima nakon što je objavio obradu pjesme 'Mi Hrvati'. Kaže kako je pjesma satirična i autoironična i 'tko je shvatio, shvatio je, a tko nije i neće'
Vidi originalni članak

Rastužuje me na ovaj jedan hrvatski način da je sve više podijeljena zemlja i ova jedna mračna stana sve više dobiva krila. Ja sam umjetnik i time ću se i dalje baviti. Ja u ulogama mogu biti četnik i partizan i ja ću nastaviti svoj rad - ovo mi daje krila, rekao je glumac Rene Bitorajac koji je u nedelju gostovao na N1 televiziji. Rene se tako osvrnuo na prijetnje koje prima nakon što je objavio obradu pjesme 'Mi Hrvati'.
- Pa ni blizu s obzirom da spot nije rađen za nikoga nego je nastao na inspirativnoj bazi. Naravno da nisam očekivao ovakve reakcije. Pjesma je satirična i autoironična. Tko je shvatio, shvatio je, a tko nije i neće. Ali svakako sam s tom pjesmom očito dodirnuo bit i taknuo u osinje gnijezdo. Nije vođena nikakvim ideološkim predzankom. Idelogija je teža tjelesna ozljeda duha, ali jedni su se malo više prepoznali nego drugi - rekao je Bitorajac. 

Idi na 24sata

Komentari 478

  • Kocho 11.05.2016.

    Vrhunski glumac i čovek. Jedan od retkih Hrvata koji su talentovani. Veoma hrabar čovek, pogodio je pravo u centar. Naravno da su se javili ljudi puni mržnje koja će ih pojesti na kraju. Bitorajac batice, uvek možeš da dođeš u Srbiju, mi smo i onako za film i pozorište broj 1. Naši filmovi i glumci su 10 klasa iznad hrvatskih. U toj mržnji i plitkosti ni ne može biti talenta i širine potrebne za kvalitetna umetnička dela.

  • leptir53 10.05.2016.

    večina pljuvača na Renea.. drukeri tkz. domoljuba.. a u biti su se prepoznali u ovoj satiri.. sad su se tu skupili ko muhe na g... a tamo gdje Karamrle sa svojom obitelji za 60 000 eura prodaje nacionalne interese.. nema ih.. kao da je netko poprskao Pipsssssssssssssss...

  • m66 09.05.2016.

    što bi se reklo... drumovi će poželeti Srba al' njih više biti neće ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare