To je to što me zanima!

Zemlja znanja: Školovanje će trajati najmanje 10 god.

Vlada navodno želi produljiti rok obveznog obrazovanja s osam na deset godina. Svi će morati završiti najmanje dva razreda srednje
Vidi originalni članak

Vlada navodno želi produljiti rok obveznog obrazovanja s osam na deset godina. Prema tome, neće produljiti školovanje u osnovnoj školi, već će se samo uvesti odredba da djeca moraju završiti najmanje dva razreda srednje škole. Učenici bi tek sa 16 godina mogli dobiti potvrdu o općem obrazovanju, a ne završe li dva obvezna razreda srednje škole vodit će ih se kao da nemaju završenu niti osnovnu školu, piše Jutarnji list. Desetogodišnje obvezno školovanje mogli bi uvesti već školske godine 2010./2011.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BUDA 29.09.2009.

    Da ,,zemlja znanja\'\' Pitam se šta će raditi ta silna vojska pametnih?Gdje će raditi?U državnim službama? BOže kako se ta mafija zanjela u igranju države !!

  • drug Tito_1 29.09.2009.

    do kad će vrijediti ova odluka, do 11.mjeseca???

  • szljiva 29.09.2009.

    vi sto izmisljate zakone na stetu cjelog pucanstva, radje nemojte nista radit. nago sjedi, debljaj se i uzivaj, cekaj da ti mandat prodje i mozes u invalitsku mirovinu, kace vise izbori, nadam se da ce doci sposobniji ljudi, koji znaju posao, samo ce prvo morat popravit nastalu stetu, jer nije mala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare